- 31,264
- 25,866
- 113
Sende yap makaranı bakalımParan var mı paran? Yok öyle beleşe
Sende yap makaranı bakalımParan var mı paran? Yok öyle beleşe
Makarna mi? Severiz en sevdiğim yemekSende yap makaranı bakalım
Yallah tazikDoğru söyleyen dokuz köy he. Özünüz olun özünüz
YokkiMakarna mi? Severiz en sevdiğim yemek
Sever misin TuborgMakarna mi? Severiz en sevdiğim yemek
Bol şanslar dostBu kez kimseye ulasamicam. Durumlar kesat. Şu ana kadar ulaştıklarıma sayıverin. 2 adım atabilirsek yarına kasa çıkmış olacak. Bol şans olsun
Sana geri iade ediyorumYalaka 1
Medeni tartışma dayı. BaştacısınSana geri iade ediyorum
bol sans ins kazanirsinBu kez kimseye ulasamicam. Durumlar kesat. Şu ana kadar ulaştıklarıma sayıverin. 2 adım atabilirsek yarına kasa çıkmış olacak. Bol şans olsun
Neyin yalakaligini kim yapmis burada mesela low iq soyle bakalim.Yalaka dedik diye eğitim mi oldu. 50 lira alacam diye yalakalık yapan götveren. Kıvırcık saçlarının tepesine sıçayım senin.
Daha sonuçlanmadı
HallediyorumDaha sonuçlanmadı
Bak güzel insan. Her ne tartışma olursa olsun. Anne katarsan sen ağır bi kokmuş göt bi insansın bunu yüzüme söyleyemeceğin için burdan sallarsın.git bi 31 çek kıvırcık saçlı sivilceli tıstırık rahatlarsınNeyin yalakaligini kim yapmis burada mesela low iq soyle bakalim.
Olm küfür eden sensin. Yaran var kinlendin vwrmı lan 50 liranYav sen benim yarrami yersin. Senin gibi dalyaraklae her turlu kahpeligi yapar ama lafa gelince "anne kutsaldir" hadi otede agla.
Dalyaraklae ne demek reis anlamadım da sansürlü bayaYav sen benim yarrami yersin. Senin gibi dalyaraklae her turlu kahpeligi yapar ama lafa gelince "anne kutsaldir" hadi otede agla.
Bol şanslar dost