- 17,441
- 14,964
- 113
Doğrudur dost , eski rolcülerdensin aslında sormaman lazımdı 😁😁Dostlar kurallar rollingde sinerji yapanlar arasında dağıtım yapmaktı değil mi?
Doğrudur dost , eski rolcülerdensin aslında sormaman lazımdı 😁😁Dostlar kurallar rollingde sinerji yapanlar arasında dağıtım yapmaktı değil mi?
Dost rollingte dağıtım şartı yok eger sen dağıtım yapmak istiyorsan millete özelden yazman lazım rollingte para muhabbeti yapılmasını yönetim sevmiyorDostlar kurallar rollingde sinerji yapanlar arasında dağıtım yapmaktı değil mi?
Tebrikler dost kurallar senin rolde kural yok sen kime istersen seçer atarsinDostlar kurallar rollingde sinerji yapanlar arasında dağıtım yapmaktı değil mi?
aynen sen sececeksin dost rolling deDost rollingte dağıtım şartı yok eger sen dağıtım yapmak istiyorsan millete özelden yazman lazım rollingte para muhabbeti yapılmasını yönetim sevmiyor
evet dostDostlar kurallar rollingde sinerji yapanlar arasında dağıtım yapmaktı değil mi?
Hele maho hiç sevmezDost rollingte dağıtım şartı yok eger sen dağıtım yapmak istiyorsan millete özelden yazman lazım rollingte para muhabbeti yapılmasını yönetim sevmiyor
Oo saygılar dost h.gTebrikler
Sen de sevmezsinHele maho hiç sevmez
Hb FedomOo saygılar dost h.g
Sen harbiden Maho musun ?Sen de sevmezsin
Öyle diyorlarSen harbiden Maho musun ?
Teşekkürler dostumSuat
4vendetta
Shanelarkin
Asci55
Federal42
Dinyepers
Dm kutum açık dostlar çekim verdim. Canlı destek onay için bi şeyin gerekmediğini söyledi. Ki bu altyapı da mefete işlemleri uzun sürüyor biliyorsunuz. Gün içerisinde gelirse gelir gelmez 50 atayım dostlarım. Şansınızı denerseniz. Konu açık kalsın çekim hakkında buradan bilgi veririm. 🤷🙋
Kesene bereket kardeşim bol snas umarim sorunsuz cekersinSuat
4vendetta
Shanelarkin
Asci55
Federal42
Dinyepers
Dm kutum açık dostlar çekim verdim. Canlı destek onay için bi şeyin gerekmediğini söyledi. Ki bu altyapı da mefete işlemleri uzun sürüyor biliyorsunuz. Gün içerisinde gelirse gelir gelmez 50 atayım dostlarım. Şansınızı denerseniz. Konu açık kalsın çekim hakkında buradan bilgi veririm. 🤷🙋
Senin görüşün önemli tabiÖyle diyorlar
Kesene bereket Payfix olur mu yada IbanSuat
4vendetta
Shanelarkin
Asci55
Federal42
Dinyepers
Bende öyle düşünüyorumSenin görüşün önemli tabi![]()
KEsene bereket dostumSuat
4vendetta
Shanelarkin
Asci55
Federal42
Dinyepers
kesene bereketSuat
4vendetta
Shanelarkin
Asci55
Federal42
Dinyepers