Sorun yaşayanlar olmuş galiba denemek lazım dediğin gibi min 5 maks 10 katı zaten galibaGelirse çek bence bu sitedenkapasitesi belli
Sorun yaşayanlar olmuş galiba denemek lazım dediğin gibi min 5 maks 10 katı zaten galibaGelirse çek bence bu sitedenkapasitesi belli
Güven bana çekSorun yaşayanlar olmuş galiba denemek lazım dediğin gibi min 5 maks 10 katı zaten galiba
istersen çek başka yerden devam edelimSorun yaşayanlar olmuş galiba denemek lazım dediğin gibi min 5 maks 10 katı zaten galiba
Yok dost gerek yok çekelim gelirse 300 pasliyim sana haber ederim buradan. Çekim deneyelim bakalımistersen çek başka yerden devam edelim
tamam reis nasıl dersenYok dost gerek yok çekelim gelirse 300 pasliyim sana haber ederim buradan. Çekim deneyelim bakalım
Sen bugün önce ki konuları görmedin galibailk defa başarmaya yaklaştın çünkü , dünden beri deniyorsun hepsini takip ettim
Betvaktihangi siteydi burası
yok reis yeni girdim foruma iş güç , dün akşam ve gece takip ettimSen bugün önce ki konuları görmedin galiba![]()
ardına 2.de geldi çekim yapıyoruzİlk kupon gelmiş
Bundan önce 2 tane daha roll konumuz kazandı dostyok reis yeni girdim foruma iş güç , dün akşam ve gece takip ettim
Yemek yedim kupon gelmis. Cagliari maçını izliyordum o cepte zatenardına 2.de geldi çekim yapıyoruz![]()
şansın hep daim olsun reis , kazanıyorken borç kapat yada kenara bişeyler at , geri verme
afiyet olsun reisYemek yedim kupon gelmis. Cagliari maçını izliyordum o cepte zaten