Bı çekim gelsin de bakarızreis arkadaş yemek yiyormuş ondan takip edememiş , o hiç ödül almadıysa benim ödülü paylaşalım olur mu ? @Kashima @BySwigger
Bı çekim gelsin de bakarızreis arkadaş yemek yiyormuş ondan takip edememiş , o hiç ödül almadıysa benim ödülü paylaşalım olur mu ? @Kashima @BySwigger
znandnannsjajajajksareis arkadaş yemek yiyormuş ondan takip edememiş , o hiç ödül almadıysa benim ödülü paylaşalım olur mu ? @Kashima @BySwigger
reyiz bu kadar komik olan neznandnannsjajajajksa
Yok reis düşünmen yeter ben almis kadar oldum. Bazen maddiyattan çok maneviyat biriktirmek gerek. Teşekkürler Bol sanslarreis arkadaş yemek yiyormuş ondan takip edememiş , o hiç ödül almadıysa benim ödülü paylaşalım olur mu ? @Kashima @BySwigger
yok yok paylaşalım reis , laf olsun diye söylemedim , dün beraber takip edip beraber ödül almıştık , bugün de aynı olsunYok reis düşünmen yeter ben almis kadar oldum. Bazen maddiyattan çok maneviyat biriktirmek gerek. Teşekkürler Bol sanslar
Şansın daim olsun kralAna para bol şans Ekli dosyayı görüntüle 914700
Yemek yerken takip edememesireyiz bu kadar komik olan ne![]()
Senin amacın ne?Yemek yerken takip edememesi
Sonrası şey tuvaletteydi
Su içiyodu
Bakkala gitti
Kapı çaldı
Camdan baktı böyle böyle gider
elmas ödülünü aldın mı sen reis ?Yemek yerken takip edememesi
Sonrası şey tuvaletteydi
Su içiyodu
Bakkala gitti
Kapı çaldı
Camdan baktı böyle böyle gider
Aldım baya olduelmas ödülünü aldın mı sen reis ?
Sohbet muhabbet bide gakpodan gol sonra ramos ve barcoladanSenin amacın ne?
Itlik yapma bak işineSohbet muhabbet bide gakpodan gol sonra ramos ve barcoladan
Konuşmaya bak çomar nısın olm ne dedim şimdi it mit boş yapıyosunItlik yapma bak işine
reis uzatma ilk sen laf attın , kapat konuyu boşverKonuşmaya bak çomar nısın olm ne dedim şimdi it mit boş yapıyosun
Terbiyesiz adam laf soktuğunu mu sanıyorsun sen. Lafı nereye konuştuğunu biliyorsun sonrada kıvırma delikanlı ol bak işineKonuşmaya bak çomar nısın olm ne dedim şimdi it mit boş yapıyosun
Tebrikler dost güzel günlerde kullanBı çekim gelsin de bakarız
reis uzatma ilk sen laf attın , kapat konuyu boşver
Forumda ciddi erkeklerde sorun var regli kızlar gibisiniz herşeye alınıyonuz gülerek yazdığım şeye caz yapıp geri dönüyosunuz tamam ssiz mafyasınızTerbiyesiz adam laf soktuğunu mu sanıyorsun sen. Lafı nereye konuştuğunu biliyorsun sonrada kıvırma delikanlı ol bak işine
Herkese şaka yapılmaz biri çıkar hakkını eline verir. Şimdi bak işine muhattap olmaForumda ciddi erkeklerde sorun var regli kızlar gibisiniz herşeye alınıyonuz gülerek yazdığım şeye caz yapıp geri dönüyosunuz tamam ssiz mafyasınız
Nanskkask çok korkutucu oldun böyle affet yapmayız şaka oysa seninle bile konuşmuuodum 3. Şahıs olarak atladın ama neyseHerkese şaka yapılmaz biri çıkar hakkını eline verir. Şimdi bak işine muhattap olma