Mesaja değil de bize kıymet verilir dost eksik olmasın sevenlerimizSende iyi msj yazmissin kardeşim...brawooomu desem ne...benim kadar msjin var maşaallah..
Kıymet veriliyormu burada bu msja
Ekli dosyayı görüntüle 505323
Olmadi be gecmis olsun
Eyvallah kardeşim..önemli olanda budur zaten...Mesaja değil de bize kıymet verilir dost eksik olmasın sevenlerimiz
Bu kuponu takip eden olmamış bundan sonra biraz cebellestik kasa 609 oldKalan 96yla şöyle 3 lu aldım gelirse bı daha deneriz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 505327
Bunu niye kimse takip etmedi tabi diğer rollingler vardı 😄😂Kalan 96yla şöyle 3 lu aldım gelirse bı daha deneriz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 505327
Konuyu yeni gördüm yoksa ayırt etmeden takip ediyorumBu kuponu takip eden olmamış bundan sonra biraz cebellestik kasa 609 old
Bunu niye kimse takip etmedi tabi diğer rollingler vardı 😄😂
Kuponu bile yeni gördüm ben 96 ı unutmuşuz 😂 yükselttiysen ne güzel tebrikler dostBu kuponu takip eden olmamış bundan sonra biraz cebellestik kasa 609 old
Bunu niye kimse takip etmedi tabi diğer rollingler vardı 😄😂
isa abi hosgeldinEyvallah kardeşim..önemli olanda budur zaten...
Bol şanslar dostum96 dan döndük gelirse güzel olur Ekli dosyayı görüntüle 505398
Bol sanslar dostum96 dan döndük gelirse güzel olur Ekli dosyayı görüntüle 505398
Bol sans96 dan döndük gelirse güzel olur Ekli dosyayı görüntüle 505398