- 45,524
- 28,793
- 113
Barem 178 olmuş
Yes of corseOhooo 1 saat bunu mu beklicez
bol şansAdım 2
İlk yarı alacaktım kapalıydı genele yaymak istedim. Bol şans olsun gelirse son adım atar bitiririz Ekli dosyayı görüntüle 914604
İşte bu yüzden kaybediyoruz. Dün sabaha karşı çeyrek 60.5 üst bahsi alırken 232.5 üst genel açıktı. Ben gittim çeyrek aldım kaybettim.Ohooo 1 saat bunu mu beklicez
ÜzüldümTekrar söylüyorum bu işin bir de perde arkası var.
Takip ettim beni niye seçmedin diyecekler boşuna takip etmesin. Vakit geçiriyoruz. Bende çok takip edip de ödül alamadığım oldu. Hiç sitem etmedim. Ekmek param olmadı. Kimseye yazamadım. Ekli dosyayı görüntüle 914605
knk dün bunu ben canlı izledim 2.ceyrek alta gidiyordu zaten son 2 dk göt zoruyla 59 attılar o jimiy butler pezevengi cok kacırdı atsaydı 60 da gecerlerdiTekrar söylüyorum bu işin bir de perde arkası var.
Takip ettim beni niye seçmedin diyecekler boşuna takip etmesin. Vakit geçiriyoruz. Bende çok takip edip de ödül alamadığım oldu. Hiç sitem etmedim. Ekmek param olmadı. Kimseye yazamadım. Ekli dosyayı görüntüle 914605
Ama gel gelelim şimdi 2. ve 3.ceyrek 20 - 25 atarlar. Orası ayrı. Şansİşte bu yüzden kaybediyoruz. Dün sabaha karşı çeyrek 60.5 üst bahsi alırken 232.5 üst genel açıktı. Ben gittim çeyrek aldım kaybettim.
Ya sen keyfine ne geliyorsa oynasana eden eder dostİşte bu yüzden kaybediyoruz. Dün sabaha karşı çeyrek 60.5 üst bahsi alırken 232.5 üst genel açıktı. Ben gittim çeyrek aldım kaybettim.
Tamamen şans dostAma gel gelelim şimdi 2. ve 3.ceyrek 20 - 25 atarlar. Orası ayrı. Şans
Dışarıda mıydın dayiiiiiibu kadarmı değişir bi şehir