- 16,720
- 12,990
- 113
PerfectWonnnaaannzzooooo
PerfectWonnnaaannzzooooo
Kendi kişisel resmim de bayadir kaldiricaktim unutuyordum hepResmi niye kaldırdın dost? @BySwigger
Bolşans dost ama hiç profil yakışmamışKendi kişisel resmim de bayadir kaldiricaktim unutuyordum hep
Bol şans kral inşallah kazanacksn 🔥🔥🔥Dostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Bol şanslarDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Sen yeterki kazan dost kimse sana gönül koymazDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Fake taksi gibi oldu pp koy artıkDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim
Koyacağız biseylerBolşans dost ama hiç profil yakışmamış
Frebeti bilmemde ana kasayı halletsen bile iyidir freebet şartları ağır son 2 adımı halletsen yine iyi para yaparsın.sansin bol olsunDostlar rolling kuralı gereği 1.90 dan ve 2.00 oran üzerinden 2 adimimiz kaldı. Deneyeceğim denemek zorundayım ihtiyacım var. Buraya kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla 8-9 kişi var sürekli takip eden. Eğer olur da şu 2 adımı atarsak ve freebeti alırsak onu da çevirip 50k çekmeyi deneyelim. Olurda o gelirse herkese elimden geldigince ulaşmaya çalışacağım. 2 adım daha atar freebeti ceviremezsek 4 kişiye ulaşacağım. Kimse kırılmasın gönül koymasın 🙋 bu adımdan sonra kaybetse bile freebet ödülünü kazanabilmemiz için joker hakkımız olacak. Bol şanslar diyelim