Ucuz yırttık herhalde
Bi üçlük daha atar iyice won olurUcuz yırttık herhalde
Sen niye cevap verdin ki beni geriyorsun 🤔🤔Ne yapcan ki
ÇokKaç kişiyiz 🤔🤔
Ehh bana böyle gel
Gerilme kanka takip edioz işte swinger kazansın son parasıymış zatenSen niye cevap verdin ki beni geriyorsun 🤔🤔
Ama 3 4 dk da 3 sayı anca atabildi valla naptilar merak ediyorum maçtaUcuz yırttık herhalde
Harbi 51 de kaldi 37 sn birde per alt oldu baya 33Ucuz yırttık herhalde
Ehh bu cevap olduGerilme kanka takip edioz işte swinger kazansın son parasıymış zaten
Yazdığım gibi bu adım çok önemliİyi ki per başı almışız neyse geldi artık düşünmeye gerek yok. Dostlar takip edebilen etsin. Hedef 5 adım ama ulasirsak zaten freebet de eklenecek. Onu da oynar atarız buraya o kazanırsa zaten haybeden 50k çekim olacak. Dağıtımın âlâsını yaparız o zaman neyse şans. Bu adım çok önemli bu başarılı olursa ödül için 9.adimdan sonra kaybetmesi halinde joker hakkımız mevcut
Joker hakkı nasıl oluyor kayıp edince ekleme mi yapıolar yoksa tekrar yatırım mıİyi ki per başı almışız neyse geldi artık düşünmeye gerek yok. Dostlar takip edebilen etsin. Hedef 5 adım ama ulasirsak zaten freebet de eklenecek. Onu da oynar atarız buraya o kazanırsa zaten haybeden 50k çekim olacak. Dağıtımın âlâsını yaparız o zaman neyse şans. Bu adım çok önemli bu başarılı olursa ödül için 9.adimdan sonra kaybetmesi halinde joker hakkımız mevcut
Çeyrek baremi çeyrek başı 36.5 duHarbi iyi yırttık çeyrek baremş de alt oldu