- 16,806
- 5,027
- 113
Hele ki ikinci devrede 71 atmışlar bu per ohBu lig için tek devrede 101 çok rahat olması lazım ama bakalım şans
Hele ki ikinci devrede 71 atmışlar bu per ohBu lig için tek devrede 101 çok rahat olması lazım ama bakalım şans
Son da cok iyi cikti dost cok guzel yerde almis oldun gelmezsede kismet diyecen yoksa rahat gelmesi lazimBu lig için tek devrede 101 çok rahat olması lazım ama bakalım şans
Üçüncü per belirleyici olacak benceBu lig için tek devrede 101 çok rahat olması lazım ama bakalım şans
Sonu güzel olsun kral 👍🤲Çay ve sigara molası
Bu gelirse kaç adım kalıyor usta kafam allak bullakBu lig için tek devrede 101 çok rahat olması lazım ama bakalım şans
Roll için 1Bu gelirse kaç adım kalıyor usta kafam allak bullak
Son adım kalıyor 2.00 oran ve üzeri bulucazBu gelirse kaç adım kalıyor usta kafam allak bullak
Bozsa diyelim 48 cikti yine son per 53 yetiyor per sonu acayip iyi oldu127, gayet iyi. Üçüncü per bozmazlarsa gelme ihtimali yüksek olur
Böyle devam ederlerse çok rahat gelir diye umut ediyorum. Atmosfer çok iyi çok rahat hücum ediyorlarSon da cok iyi cikti dost cok guzel yerde almis oldun gelmezsede kismet diyecen yoksa rahat gelmesi lazim
Çok az denk gelir böyle şeyler genelde çıkmaz üst oynadığınızda 🤣Bahsi aldıktan sonra 4.16 da 30 sayı çıktı 🔥
Sayemde dostBahsi aldıktan sonra 4.16 da 30 sayı çıktı 🔥
Kafada deli sorularSon adım kalıyor 2.00 oran ve üzeri bulucaz
Dep cok onemli maci birakmazsa öne falan gecerse baya sayi olur one gecmesede kopmamasi gerek hadi bol bol sansBöyle devam ederlerse çok rahat gelir diye umut ediyorum. Atmosfer çok iyi çok rahat hücum ediyorlar
Şşşş 🤫Çok az denk gelir böyle şeyler genelde çıkmaz üst oynadığınızda 🤣
Sen kimdin@butragueno uza bilader
Öyle deme kanka burda bize bı film çekerler ağzımız açık kalırBozsa diyelim 48 cikti yine son per 53 yetiyor per sonu acayip iyi oldu
Çok biliyoda burda oyüzdenDep cok onemli maci birakmazsa öne falan gecerse baya sayi olur one gecmesede kopmamasi gerek hadi bol bol sans
AbinSen kimdin