- 7,924
- 2,644
- 113
Maça odaklansak mı son 101 sayı 🔥🔥🔥
+1Maça odaklansak mı son 101 sayı 🔥🔥🔥
Doghan sen hasta felan mısın dost kim kimle kavga ediyor benle butramı 😀Şu forumda derdimiz ne kavga edip duruyoruz sakin dostlar sakin
Öyle gözüküyor da asil ismi mi suvat var mı bir imasiKim bu meşhur suvat @butragueno mu?
+1 ne oluyor
Suvat eski bi dost bu butra ise şimdi söylemek istemiyrum neyseKim bu meşhur suvat @butragueno mu?
Mesudum kendi kendine ikidir triplere giriyorsun girme üzerim seniMaça odaklansak mı son 101 sayı 🔥🔥🔥
Devam diyor saymaya+1 ne oluyor
101 ya 100+1 ordan geliyor dost+1 ne oluyor
Üzsene beniMesudum kendi kendine ikidir triplere giriyorsun girme üzerim seni
Tamam tamam sakalasaiyosaniz devam kanka da sizin şu sakalasma tarzinizdan bir çok konuda kavga ediyorlar aynı şekilde de onlardan sandım MB ahahhDoghan sen hasta felan mısın dost kim kimle kavga ediyor benle butramı 😀
Anladım kral101 ya 100+1 ordan geliyor dost
Yok be bizimkisi bi sevgi hikayesiTamam tamam sakalasaiyosaniz devam kanka da sizin şu sakalasma tarzinizdan bir çok konuda kavga ediyorlar aynı şekilde de onlardan sandım MB ahahh
Kafes dövüşüne var mısınMesudum kendi kendine ikidir triplere giriyorsun girme üzerim seni
Kitabiniz çıktıysa okumak isteriz ya da videonuz falan sdadadqdYok be bizimkisi bi sevgi hikayesi
Helal joe suvati bende sevmemYok be bizimkisi bi sevgi hikayesi