Bol şans triple double nasıl oluyordu dostum asist ve sayı mıydı toplamıDoncic triple-double yapar konu içerisinde takip eden olursa sevincimi bir dost ile paylaşmak isterim
Bol şans
Bol şanslarDoncic triple-double yapar konu içerisinde takip eden olursa sevincimi bir dost ile paylaşmak isterim
Bol şans
10 sayı 10 ribaund 10 asist minimumBol şans triple double nasıl oluyordu dostum asist ve sayı mıydı toplamı
Bol sans bro.gecen maç yapmıştı.kac oranı vardı bakicakdim unuttum yine yaDoncic triple-double yapar konu içerisinde takip eden olursa sevincimi bir dost ile paylaşmak isterim
Bol şans
Sayı ve rin leblebi gibi alıyor zaten asist sıkıntı olur.boyali alanda pas vermiyor bu hirbo önemli olan 3luk şutlar 3lukler girerse pas muhtemelen dondicden gelmistir10 sayı 10 ribaund 10 asist minimum
Bro burdaki çoğu kişi senden büyük ve onlar her yolu denemislerdir emin ol.ama yinede bizi düşündüğün için tskrlerArkadaşlar konudan bağımsız bir karar aldım sizede söylemek istiyorum bundan sonra 3-5 bine kasa olana kadar kazancın tamamıyla oynamaya karar verdim kahin değiliz sonuçta bilgilide olsak her maçı bilemeyiz geleceği varsa bir yolunu bulup geliyor o yüzden sizede tavsiye ediyorum kasanız büyük değilse küçük kasalar için düşünüp taşını oynamayın gelecek olan gelir zaten