Vay awBu Nba de her şey olur gecen son 1.30 dakika 1 sayi lazimdi atamadilar 17k para gitti
Sen kimseye jest gönderdinmi kardeş?birgün yine acımdan ölüyorum. ama skor saymadim sevmiyorum o yüzdende kimse varliğimi fark etmiyor doğal olarak kimse bana şans jest gondermiyor fluuuu goruyorum kafam rahat
Aynen 10-15 saniyede bile neler oluyorBu Nba de her şey olur gecen son 1.30 dakika 1 sayi lazimdi atamadilar 17k para gitti
gonderdim cokSen kimseye jest gönderdinmi kardeş?
Bugün o gün olmadı usta trabzonlu cunningam maça el attıBu Nba de her şey olur gecen son 1.30 dakika 1 sayi lazimdi atamadilar 17k para gitti
mafiacım sen bahsi at gerisi bende sen napacan 1 sayıyı falan gonder bahsi vur masayaBu Nba de her şey olur gecen son 1.30 dakika 1 sayi lazimdi atamadilar 17k para gitti
Tam şike yuvası, tenis 1 nba 2Bu Nba de her şey olur gecen son 1.30 dakika 1 sayi lazimdi atamadilar 17k para gitti
nba tek geçerim şikede sonra masa tenisini.Tam şike yuvası, tenis 1 nba 2
Ben per başı soledim ölüm.gecmis msjlara bak det üst olur det peri alır dedim sende alamaz dedin klasik gsli gibi kivirdin hemen herkes şahit burda olanlara dahada itiraz edersen ss alırım atarım buraya bak tbrk et geç 😁Maç 0-0 iken dakka 87 de Maçkolik forumuna MS 0 biter yazan elemanlar gibi oldun şuan abi
Herşey o molada pistonları değişmekle başladı şimdi maçıda alacakZarzor aldı peri piston
Hani follos olurduZarzor aldı peri piston