- 24,217
- 9,603
- 113
2400 civariKaç para yapıyor bu dostum
2400 civariKaç para yapıyor bu dostum
Duz 2500 deHay aq 65 dolar kaç para yapıyor
2600Kaç para yapıyor bu dostum
Güzel para dostum çevirsin sen
Ne güzel
2 orana Tek at 5k mis
freebetten dusuyor elıne 2.5 kalır yıne2 orana Tek at 5k mis
Baba frewbet eklenen duauyor bakıyeden2 orana Tek at 5k mis
Freebet reıs2 orana Tek at 5k mis
Seni cahil seni puhhaa2 orana Tek at 5k mis
fenermiBen kuponu bekliyorum millet ftn hesabi yapiyor anladık çok para puhaa
2 adım yaparBaba frewbet eklenen duauyor bakıyeden
Valla para yoktu feyenord ilk yari atari güzel orandi kacirdimfenermi
ben 50lira attım feyenoordun handikaplı alırına gelmesse bugunde bosuz awValla para yoktu feyenord ilk yari atari güzel orandi kacirdim

Bol şansValla dostlar bugün kendimde fındık işçisi vardı. 20 kişinin çuvalı suyu pesinden koştum. Yorgunluktan geberiyorum. 9 maçlık düşün oran, bir iki tane MS beraberlik koydum. Gelirse 250 ftn ( 47k ₺ ) veriyor. Kuponu bıraktım gelirse sabaha doğru kalkınca takip eden dostlara ulaşırım gözlerim kapaniyor. Herkese hayırlı geceler. İyi forumlar. Ekli dosyayı görüntüle 823902Ekli dosyayı görüntüle 823903Ekli dosyayı görüntüle 823904
BolsansValla dostlar bugün kendimde fındık işçisi vardı. 20 kişinin çuvalı suyu pesinden koştum. Yorgunluktan geberiyorum. 9 maçlık düşün oran, bir iki tane MS beraberlik koydum. Gelirse 250 ftn ( 47k ₺ ) veriyor. Kuponu bıraktım gelirse sabaha doğru kalkınca takip eden dostlara ulaşırım gözlerim kapaniyor. Herkese hayırlı geceler. İyi forumlar. Ekli dosyayı görüntüle 823902Ekli dosyayı görüntüle 823903Ekli dosyayı görüntüle 823904
Sende dun galiba voleybolda tek sayıdan patlamastin bu aralar forum olarak kazanc yok hicbirimizdeben 50lira attım feyenoordun handikaplı alırına gelmesse bugunde bosuz aw