- 10,070
- 2,240
- 113
2.5 alt 1.28
Bos yapma ahmet adam ıster rol ac dedı ıster ye bende yedım sana neden dert olduNapcan roll diye ödül alıp konu açıp 2 gün ortadan kayıp mı olcan yine metinim
Ozaman niye rol açığın diye daha diyon adam aradı rol yap dedi adam da her yerde etiket atti sana ondan sonra pilin bittiBos yapma ahmet adam ıster rol ac dedı ıster ye bende yedım sana neden dert oldu
Gelir umarim su guzel gunde kazanc yapman dilegiyle🇹🇷🇹🇷 hadi gelsin4'lu kombine de kalan son maç o yuzden öyle paylaşmıştım reis. Konuya ekliyim mi başa?
Konu açıp yemişsin metin. Konu niye açtın o zamanBos yapma ahmet adam ıster rol ac dedı ıster ye bende yedım sana neden dert oldu
Bolşanslar swinger partisi@Lazistan08 in selamı var.
Görsel de ki maç 3.5 alt olursa 2 kişiye kendi payından roll kasası çıkartacakmışEkli dosyayı görüntüle 945055
Catır catır yedım sananeOzaman niye rol açığın diye daha diyon adam aradı rol yap dedi adam da her yerde etiket atti sana ondan sonra pilin bitti
ZevkıneKonu açıp yemişsin metin. Konu niye açtın o zaman
Hep yiyon meto bide paylaşcBos yapma ahmet adam ıster rol ac dedı ıster ye bende yedım sana neden dert oldu
Yani sahtekar olduğunu kabul ediyorsunCatır catır yedım sanane