- 26,396
- 16,418
- 113
K büyük yazılmış müslüman kardeşim benim Rabbim dualarını kabul etsinBaşka şeyler çekme bugün Kadir gecesi
K büyük yazılmış müslüman kardeşim benim Rabbim dualarını kabul etsinBaşka şeyler çekme bugün Kadir gecesi
Np fpstBüro Youcas'di son zamanlarda herkesten istiyorlarmiş sanırım. Bekleyeceksin diyor canlı destek ısrarla. Kusura bakmayın dostlar. Bekleyeceğiz Ekli dosyayı görüntüle 945073
Amin kardesım cümlemizinK büyük yazılmış müslüman kardeşim benim Rabbim dualarını kabul etsin
Demek yatağın var. Zenginsin ha bi de kombi falanKombiyi açtım yatağa girdim konuyu takip ediyorum
Allah'a şükür Allah olmayanlara versin kralDemek yatağın var. Zenginsin ha bi de kombi falan
Niye sende jakuzi vardı evdeDemek yatağın var. Zenginsin ha bi de kombi falan
Hangi evmiş ol. Sobayı yaktım ısınıyorum morukNiye sende jakuzi vardı evde
Bende küççük ufo var en fakir benimHangi evmiş ol. Sobayı yaktım ısınıyorum moruk
Biz yerde yatiyoruz puahaDemek yatağın var. Zenginsin ha bi de kombi falan
DöşşektemıBiz yerde yatiyoruz puaha
Foto gelir miHangi evmiş ol. Sobayı yaktım ısınıyorum moruk
Aynen pauhaDöşşektemı
Bol şanslar kralBodrum ilk yarı bir gol daha atarsa çekimi de bu gece yaparsak 5 kişi 500
@JoeQuanqa
@zeisy
@AnthonyEdwards
@karkar92
@Sanmames
Atamazsa da
Gelmezse 2 kişi 500
@zeisy
@AnthonyEdwards
Kimse Gönül koymasın para ikiye bolunecek borç harç çok.
@AllanSaintMaximin kımın lafları bunlarKombiyi açtım yatağa girdim konuyu takip ediyorum
Kesene bereket Bol şansBodrum ilk yarı bir gol daha atarsa çekimi de bu gece yaparsak 5 kişi 500
@JoeQuanqa
@zeisy
@AnthonyEdwards
@karkar92
@Sanmames
Atamazsa da
Gelmezse 2 kişi 500
@zeisy
@AnthonyEdwards
Dostlarımız için saldır bodrumBodrum ilk yarı bir gol daha atarsa çekimi de bu gece yaparsak 5 kişi 500
@JoeQuanqa
@zeisy
@AnthonyEdwards
@karkar92
@Sanmames
Atamazsa da
Gelmezse 2 kişi 500
@zeisy
@AnthonyEdwards