Ozaman acil bir isi cikti aga adamin bilemeyiz kiBizim hayata geç kalmışlık temsili değildir
Ozaman acil bir isi cikti aga adamin bilemeyiz kiBizim hayata geç kalmışlık temsili değildir
Sen gece gündüz nasıl herkesin kuponlarını takip edebiliyosun sürekli de ödül alıyonBizim hayata geç kalmışlık temsili değildir
Kımden ödül aldım mesela dün birinden aldım 400 TL onun dışında 4-5 gündür ödülüm yok kralSen gece gündüz nasıl herkesin kuponlarını takip edebiliyosun sürekli de ödül alıyon
Ahjah Allah da seni güldürsün adam zaten 5 kişi seçti ne 2 si ne 4 üAdam bekliyor odemeyi odese burda olurdu zatenn Reis dagilimi 4 kisiye yap be @BySwigger olmaz mi 2 ye deil 4 e bolsen 🇹🇷
Birde sürekli Türk bayrağı ne alaka onu da çözemedim herşeyi 15 temmuza bağlayan emekli dayılar gibiAhjah Allah da seni güldürsün adam zaten 5 kişi seçti ne 2 si ne 4 ü
Bayrak asan dayı olabilirBirde sürekli Türk bayrağı ne alaka onu da çözemedim herşeyi 15 temmuza bağlayan emekli dayılar gibi
Secilenleri.gormedim kardesim hirlamaAhjah Allah da seni güldürsün adam zaten 5 kişi seçti ne 2 si ne 4 ü
Bu site böyle öder ama ödeyince de direkt no bonus tek kullanımlık ilginç bir siteÖdeme henüz yok. Para da hesapta ortak. Bana inanmayan @Lazistan08 a sorabilir. Belge onay sürecinde. Yarın bakicaz artık. Bu saatte o birim çalışmıyordur muhtemelen.
Hirlama derken güzelce bir yorum yaptım pembe panter mi diyim ben de şimdi sanaSecilenleri.gormedim kardesim hirlama
Alayci bir yaklasimin vardi tamam herneyse k.kalma kardesHirlama derken güzelce bir yorum yaptım pembe panter mi diyim ben de şimdi sana
Eksik olmayın 🖐🏾Beyler iyi akşamlar,
@BySwigger ile birlikte yürüttüğümüz kendisinin büyük payı oldugu bir kazanç mevcut, tutar hesapta bekliyor tüm belge ve bilgiler iletildi firmaya bekleme sürecindeyiz,
tutar kazasız belasız tarafımıza geçtiğinde güzel bir dağıtım yapacağız,
bilgilerinize
cümleten iyi geceler,
Kesene bereket reis Kazancinda sansinda daim olsunBeyler iyi akşamlar,
@BySwigger ile birlikte yürüttüğümüz kendisinin büyük payı oldugu bir kazanç mevcut, tutar hesapta bekliyor tüm belge ve bilgiler iletildi firmaya bekleme sürecindeyiz,
bilgilerinize
cümleten iyi geceler,
Tebrikler dost badana Esnaf Odası her daim arkanızdaBeyler iyi akşamlar,
bilgilerinize
cümleten iyi geceler,
Kanka çekemediysen ya da atmayacaksan söyle darılmayız kırılmayız biz sorun yok bilelim yeter kiÖdeme henüz yok. Para da hesapta ortak. Bana inanmayan @Lazistan08 a sorabilir. Belge onay sürecinde. Yarın bakicaz artık. Bu saatte o birim çalışmıyordur muhtemelen.
48 saat sonunu bekliyoruz,Kanka çekemediysen ya da atmayacaksan söyle darılmayız kırılmayız biz sorun yok bilelim yeter ki
Hesap @Lazistan08 kontrolünde bakiye öylece duruyor. Çekim halinde ödülleriniz gönderilecek unutulmadınız dost. Sabahtandir forum yok zaten.Kanka çekemediysen ya da atmayacaksan söyle darılmayız kırılmayız biz sorun yok bilelim yeter ki