Eline sağlık kendine de al kral belki ihtiyacın wardir yokmu bilmiyorum amaBen hariç 10 kişiyi gruba alıyorum dostlar. Özelden iban atarsınız.
Eline sağlık kendine de al kral belki ihtiyacın wardir yokmu bilmiyorum amaBen hariç 10 kişiyi gruba alıyorum dostlar. Özelden iban atarsınız.
10 kişi varmıydı beBen hariç 10 kişiyi gruba alıyorum dostlar. Özelden iban atarsınız.
Ben biraz açıldım. Olsun10 kişi varmıydı be
harbi la max 5 kısıydık veya10 kişi varmıydı be
Yok dost marley in 6-7 tane evi 8-10 tane arabası var o zengin napsın parayıEline sağlık kendine de al kral belki ihtiyacın wardir yokmu bilmiyorum ama
Bak fazla derine inme boğulursunBen biraz açıldım. Olsun
İyi bayramlar dostum 😎Dağıtımı @Marley yapacak. Listeyi de yazacak buraya. Herkesin bayrami mübarek olsun kişi başı 400
Yokmuydu belki listede olma şansım olablr ozmn elmasları da satamadık başkana uyanmasın bekliyorum10 kişi varmıydı be
Bizde dağıtımcıya para yok. Hayrına yapıyor forumun görevlisi onlar haberin yok mu?Eline sağlık kendine de al kral belki ihtiyacın wardir yokmu bilmiyorum ama
Kesene bereket dostBen biraz açıldım. Olsun
Bilmiyordum inan Tebrikler daim olsun kazancın pardonBizde dağıtımcıya para yok. Hayrına yapıyor forumun görevlisi onlar haberin yok mu?
Sen gercek olamazsın yaBilmiyordum inan Tebrikler daim olsun kazancın pardon
Doğru söylüyorsun dünyadan haberim yok 🇹🇷😀 kesene bereket Kazancın daim olsun sayende belki biyerden ödül alan bizlerde 3.5! Çekeriz umarım nasip sağol @BySwigger .Sen gercek olamazsın ya
Merhabalar hocam, iyi bayramlar dilerim. Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?@Onlybet Destek buralarda mi acaba?
Sorun halloldu hocam teşekkürlerMerhabalar hocam, iyi bayramlar dilerim. Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
İyi bayramlar. Sizin sayenizde iyi geçecek umarım.Merhabalar hocam, iyi bayramlar dilerim. Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
Biz de sendeyizİyi bayramlar. Sizin sayenizde iyi geçecek umarım.