- 8,506
- 6,484
- 113
O adam bi değişik kral 😂😂Antepli gibi değil sonuçta dost
O adam bi değişik kral 😂😂Antepli gibi değil sonuçta dost
antepli yine banlandıAntepli gibi değil sonuçta dost
valla he 100 liralık bonus nasılsa hedef tutmaz dedim tuttu gel şimdi dağıt zaten çekiliş yaparım katılanlar arasında sonra küfür ediyor millet içindentakonun en uyuz oldugu yere geldik 5bın basarken bu kadar strese gırmıyo
Ahaha para senin nasip kısmet kralvalla he 100 liralık bonus nasılsa hedef tutmaz dedim tuttu gel şimdi dağıt zaten çekiliş yaparım katılanlar arasında sonra küfür ediyor millet içinden
yap bakalım dost 6 kısı arasından nasıl bıze cıkmıyo gorelım berabervalla he 100 liralık bonus nasılsa hedef tutmaz dedim tuttu gel şimdi dağıt zaten çekiliş yaparım katılanlar arasında sonra küfür ediyor millet içinden
Gece banlandiğini biliyorum da ne ara açıldı ne ara banlandı dostantepli yine banlandı
Tako mesajlara bak. 5 kisi sec. Kimsede gonul koymasin. Para senin secen sensin.valla he 100 liralık bonus nasılsa hedef tutmaz dedim tuttu gel şimdi dağıt zaten çekiliş yaparım katılanlar arasında sonra küfür ediyor millet içinden
Ben çekiliş mekiliş anlamam abi 250 liramı at geçen takip etmedik çekiliş yapmadan verdin bu sefer ettik taş taşıdık kolumuz ağrıdı paramı vervalla he 100 liralık bonus nasılsa hedef tutmaz dedim tuttu gel şimdi dağıt zaten çekiliş yaparım katılanlar arasında sonra küfür ediyor millet içinden
beynimi s..... nba beklemeyen aklımı s..... idddaaaaaaGece banlandiğini biliyorum da ne ara açıldı ne ara banlandı dost
Bi birini hatırlattı eniştebeynimi s..... nba beklemeyen aklımı s..... idddaaaaaa
nasıl dolandırdım dost seni dünTümbet bütün piskolojimi dağıttı aşırı sinirlendim vazgeçtim dağıtım yapmıyorum
Bize dagıtmıcakmısın kralTümbet bütün piskolojimi dağıttı aşırı sinirlendim vazgeçtim dağıtım yapmıyorum