- 10,075
- 5,751
- 113
ihale sana kalmış şimdi başının etini yiyen olur takip ettim başından beri beni niye seçmedin diyeyazık gunah 1 gol atmak bu kadar mı zor antalya alt tarafı
ihale sana kalmış şimdi başının etini yiyen olur takip ettim başından beri beni niye seçmedin diyeyazık gunah 1 gol atmak bu kadar mı zor antalya alt tarafı
Sıkıntı yok reis takılıyorum 😂haberımız yoktu dost bızımde sımdı oldu
kusura bakma dost emrivaki gibi oldu kabul edersen sana atayımhaberımız yoktu dost bızımde sımdı oldu
sen gönder kuş tüyünü lazımsa aynısından sanada döşerim dostCila üşütür, malum havalar soguk. Kus tüyünden döşeme yaptiralim😂
Sıkıntı yok başkan hayırlısıyok çekiliş yapacağım seçmece yapmayı sevmiyorum
Gir rulete eniştehaberımız yoktu dost bızımde sımdı oldu
En guzeli tako. Hac bile kura ile cikiyoryok çekiliş yapacağım seçmece yapmayı sevmiyorum
estağfirullah dost 500 yerıne 5000 atsan kafi kesinti var malum ay sonu faturalar kıralar kesiyo hepsınıkusura bakma dost emrivaki gibi oldu kabul edersen sana atayım
Biz toprak seviyoz reissen gönder kuş tüyünü lazımsa aynısından sanada döşerim dost
Hayat şartı çok zor sende haklısın dostestağfirullah dost 500 yerıne 5000 atsan kafi kesinti var malum ay sonu faturalar kıralar kesiyo hepsını
arkadaş yazmıştı az önce yanlış anlayıp 5 kişiye 500 değilde 25 kişiye yüz göndersen daha uygun olmaz mı diye, sen blöfü görüp arttırmışsınestağfirullah dost 500 yerıne 5000 atsan kafi kesinti var malum ay sonu faturalar kıralar kesiyo hepsını
😂😂😂 Sesli güldüm 😂 ama doğru şimdi Allah varestağfirullah dost 500 yerıne 5000 atsan kafi kesinti var malum ay sonu faturalar kıralar kesiyo hepsını
2 saat kuralı var dostumGelmedı mi cekım daha cok yavasmıs site
25 kişiye 20 olurdu o genelde malum enflasyon herkesın aklını basından aldıarkadaş yazmıştı az önce yanlış anlayıp 5 kişiye 500 değilde 25 kişiye yüz göndersen daha uygun olmaz mı diye, sen blöfü görüp arttırmışsın
Ben yazmıştım 5 ki 500 deyince 2500 dağıtım sanmıştım 😂😂😂arkadaş yazmıştı az önce yanlış anlayıp 5 kişiye 500 değilde 25 kişiye yüz göndersen daha uygun olmaz mı diye, sen blöfü görüp arttırmışsın
Sen bana at abi parayı bunun hesaba giren paralar geri gelmiyoarkadaş yazmıştı az önce yanlış anlayıp 5 kişiye 500 değilde 25 kişiye yüz göndersen daha uygun olmaz mı diye, sen blöfü görüp arttırmışsın
Bu 2 saat kuralı da cok sacma aw attım oynadım kaybettim kazandım gonder işte2 saat kuralı var dostum
biz olsak kusuratı duzleyım derken gıderdı paraBu 2 saat kuralı da cok sacma aw attım oynadım kaybettim kazandım gonder işte
Tilkiyi kümese kendı ellerinle sok diyorsun dost cok acık sozlusunSen bana at abi parayı bunun hesaba giren paralar geri gelmiyo