- 11,398
- 15,290
- 113
tipinide görsen aw tipsizi kıllı uzun saçlı filan harbiden kendini mesih mi sanıyor nedirBütün uzullarını kır dost o Got hakediyo
tipinide görsen aw tipsizi kıllı uzun saçlı filan harbiden kendini mesih mi sanıyor nedirBütün uzullarını kır dost o Got hakediyo
Bencede çok ilginç bir karakter yaÖlüm onun icin kurtulus. Cevresine zarar p.zevenk
ne oldu rollden mi kaçtıRahmetli tümbetten başka yerde oynamazdı dost
Sikinti ne tako. Bizde bilelim ozel degilsetipinide görsen aw tipsizi kıllı uzun saçlı filan harbiden kendini mesih mi sanıyor nedir
İzmit bizim kral söyle halledelim ayıp ediyontipinide görsen aw tipsizi kıllı uzun saçlı filan harbiden kendini mesih mi sanıyor nedir
20k yapmıştı kaçmıştı en son ne yaptı bilmiyorum 😂ne oldu rollden mi kaçtı
Nereleri senin mesela dostİzmit bizim kral söyle halledelim ayıp ediyon
Rastgele kralpara geldi kendi çekilişimizi yapıp dağıtalım 2 kişinin 100er borcu vardı 6 ay dır alamıyoduk bu sekılde alcaz bırı sahtekar umutks41
O manada değil kral eş dost var babında 😂Nereleri senin mesela dost
Bi cek bakalim kime ne cikacakpara geldi kendi çekilişimizi yapıp dağıtalım 2 kişinin 100er borcu vardı 6 ay dır alamıyoduk bu sekılde alcaz bırı sahtekar umutks41
Hem fakir diyorsun hem nereleri senin diyorsun kral 😂Nereleri senin mesela dost
3 5 ay önce biri vardı banlandılar sonra iki arkadaş bunlar hesaplara giriyorlardı buldum kim olduğunuSikinti ne tako. Bizde bilelim ozel degilse
eyvallah dost sağolİzmit bizim kral söyle halledelim ayıp ediyon
Ağda yaparız dost getir sentipinide görsen aw tipsizi kıllı uzun saçlı filan harbiden kendini mesih mi sanıyor nedir
Senden çarptılar mı kral3 5 ay önce biri vardı banlandılar sonra iki arkadaş bunlar hesaplara giriyorlardı buldum kim olduğunu
O.c lari3 5 ay önce biri vardı banlandılar sonra iki arkadaş bunlar hesaplara giriyorlardı buldum kim olduğunu
Sende sağol kraleyvallah dost sağol
ADAM tam bir suzmeymis ya geçmiş olsun dost3 5 ay önce biri vardı banlandılar sonra iki arkadaş bunlar hesaplara giriyorlardı buldum kim olduğunu
Yakalasan abi abi diyip aglıcak adam okadar cok kı burada tako bakma işte klavye basında erkek oluyor burada ki cogu elemanlareyvallah dost sağol