- 11,398
- 15,290
- 113
vazgeçtim 3k oldu düz çektim başka yere yatırıp devam edelim rolle
Tek adım vur çek niye zorluyon abi dinle kardeşini fener karşıyaka macına ilk per üst gir al viskini yudumlavazgeçtim 3k oldu düz çektim başka yere yatırıp devam edelim rolle
evde votka var jagger var bira var şarap var ama viski yok o yüzden çektim parayı... Zorlamak değil aslında bakiyeyi burada çok yükseltmek istemiyorum üstüne yatabilirlerTek adım vur çek niye zorluyon abi dinle kardeşini fener karşıyaka macına ilk per üst gir al viskini yudumla
Anlaşıldıevde votka var jagger var bira var şarap var ama viski yok o yüzden çektim parayı... Zorlamak değil aslında bakiyeyi burada çok yükseltmek istemiyorum üstüne yatabilirler![]()
Sende vjn buldun killi olsun diyorsun tako😂evde votka var jagger var bira var şarap var ama viski yok o yüzden çektim parayı... Zorlamak değil aslında bakiyeyi burada çok yükseltmek istemiyorum üstüne yatabilirler![]()
kıl tüy sevmem ben broSende vjn buldun killi olsun diyorsun tako😂
hedefımız ne sımdı dost tekrar 100 lıra yatırıp 3000 cekıp baska sıteye mı gecıcezkıl tüy sevmem ben bro
🧐1. Per 38.5 üst açmışlar kafayı yemişler 45 cıkar
Gardaşım son adımı teke vur buraya kadar gelmiş hakkı budur 😍😍😍🔥🔥kıl tüy sevmem ben bro
para olmadımı tutturuyon dost 5k olsun 5 dk da parcalıyon o nasıl olcak
Gece 1 de paramız olcak dostpara olmadımı tutturuyon dost 5k olsun 5 dk da parcalıyon o nasıl olcak
nerden gelıyo dost bu degırmenın suyuGece 1 de paramız olcak dost
Hayırlı işler 😂Gece 1 de paramız olcak dost
Günün kuponundannerden gelıyo dost bu degırmenın suyu
yatmıs o dost baktım ben cok mac olduguna kafan karıstı heraldeGünün kuponundan
Neyden yattı dost easy won şeklinde ilerliyoyatmıs o dost baktım ben cok mac olduguna kafan karıstı heralde
3.5 üst demısın danımarka altyapıya mac 1-0 dk 75Neyden yattı dost easy won şeklinde ilerliyo
4 2 bitti o tost saat 3 te3.5 üst demısın danımarka altyapıya mac 1-0 dk 75