- 11,398
- 15,290
- 113
vay anasını iptal oldu
offside mış izlemedim benNeyden dolayı iptal etti anlaşılır değil yazık ya
Bunun neresi Offside acaba maçı açtım ne verecek diye izledim Tertemiz gol iptal etmek için bir şeyler aradılar zaten Gsli oyuncular bile kalenin içinde şerefsizlik kanlarına işlemiş paranın köpeklerinin.offside mış izlemedim ben
Ne offside si reis faul verdi ama 100 defa vara baksalar 99und vermezler bunda verdiler yazık ciddenoffside mış izlemedim ben
cincon bu herşeyi yaparlarBunun neresi Offside acaba maçı açtım ne verecek diye izledim Tertemiz gol iptal etmek için bir şeyler aradılar zaten Gsli oyuncular bile kalenin içinde şerefsizlik kanlarına işlemiş paranın köpeklerinin.
Faul verdiyse daha fazla yazık ben ne verdiğini göremedim direk en direk serbest vuruş verdi Tertemiz golü yediler sadece türkiyede olabilecek bir şeyNe offside si reis faul verdi ama 100 defa vara baksalar 99und vermezler bunda verdiler yazık cidden
Faul verdi direk dibinde ki adamı itiyor diye ama bunada, faul veriliyorsa yazık ciddenFaul verdiyse daha fazla yazık ben ne verdiğini göremedim direk en direk serbest vuruş verdi Tertemiz golü yediler sadece türkiyede olabilecek bir şey![]()