Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bytako / Kasa 1250 Hedef 10500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
kalecide mal aw çocu ya adam bi hareket eder uçar zıplar bişey yapar. mal gibi topa bakıyor yediği gollerde

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
kalecide mal aw çocu ya adam bi hareket eder uçar zıplar bişey yapar. mal gibi topa bakıyor yediği gollerde
aynen tam mal oldu volkana özeniyor herhalde volkanda böyleydi valerin bu defada gitmezse yönetimle beraber giderler

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
hepsi siktir olsun gitsin başkanda trabzonamı başkan oluyor nereye oluyorsa olsun sokayım ismaele hala arkasındayız diyor
Tam olarak neden arkasındaymış acaba abi ben merak ettim şimdi arkasındayız diyorsan bir şeylere güveniyor olmalısın adam oynatamıyor çok açık yani

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
15,290
113
Tam olarak neden arkasındaymış acaba abi ben merak ettim şimdi arkasındayız diyorsan bir şeylere güveniyor olmalısın adam oynatamıyor çok açık yani
neden arkasındaymış söyliyim çünkü yıllık 500bin euro alıyor şenol gelse sergen gelse 3 katını alacak o yüzden arkasında aw vizyonsuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...