- 3,346
- 3,191
- 113
Forza Arsenal formamı giydim bekliyorum. Jesus yoksa Eketiah var bugün 2 golü var
Bol şanslar abiiii2. adım bol şansımız olsun, kupon gelirse hedefe ulaşıyoruzEkli dosyayı görüntüle 294181
Adamsın takipteyimsenin canın sağolsun dostum
Abiiiiii sen bizim kupondakileein aynılarını oynuyonnn heee2. adım bol şansımız olsun, kupon gelirse hedefe ulaşıyoruzEkli dosyayı görüntüle 294181
gelir bence dost bol şans tekrardan2. adım bol şansımız olsun, kupon gelirse hedefe ulaşıyoruzEkli dosyayı görüntüle 294181
BOlsans abi2. adım bol şansımız olsun, kupon gelirse hedefe ulaşıyoruzEkli dosyayı görüntüle 294181
aman gelmesin onunla selamı kestiğimden beri çekiliş mekiliş bana çıkmaya başladı tam gudubetmiş aman duymasın aramızda enişte.Nasıl gidiyor tako yardım lazımsa @erhanbey22 gelsin 2 dakkada akibeti belli olur
Enıste gudubet zaten bunu kendı de biliyor biz latife yapıyozaman gelmesin onunla selamı kestiğimden beri çekiliş mekiliş bana çıkmaya başladı tam gudubetmiş aman duymasın aramızda enişte.
Arkadaşlar bilen biri bilgi verirmi acabaArkadaşlar konu dışı ama ben 2 ay önce ise girdim bgun baktım issizlik maaşı gerceklesme tarihi bgun diyor tanı ayın 5 inde yatcak mi yine para bna
Bilgim yokArkadaşlar bilen biri bilgi verirmi acaba
gelsin aga ben slot oynuyorum kaçıcam 2 yarıda filan gelirim artıkNasıl gidiyor tako yardım lazımsa @erhanbey22 gelsin 2 dakkada akibeti belli olur
Hot fiesta dene abi şansına artıkgelsin aga ben slot oynuyorum kaçıcam 2 yarıda filan gelirim artık