- 41,739
- 33,045
- 113
Erken sonuçlandırma derken bir ara 20 fark öne mi geçti Lo clevland tebrik ederim bro @BYTENNİS
Aynen dostErken sonuçlandırma derken bir ara 20 fark öne mi geçti Lo clevland tebrik ederim bro @BYTENNİS
800 direk satın aldım 6 k ödedi çekelim bakalım yatırım vardı önceden30setrabet.com
mayıs800
Kod aktif girdim bakiyeyi 800 yansıdı direk
Hayırlı olsun dostum sevindim güzel bir tutar basmışsın , iyi değerlendir sen işini bilirsin hayırlı sabahların olsun.Aynen dost
Bunun şartı ne kanka ?30setrabet.com
mayıs800
Kod aktif girdim bakiyeyi 800 yansıdı direk
Yatırım isterse yapma. Bu grup patladı diyorlar800 direk satın aldım 6 k ödedi çekelim bakalım yatırım vardı önceden
Betkolik kodda vardı oda 700 ekliyordu onuda al800 direk satın aldım 6 k ödedi çekelim bakalım yatırım vardı önceden
Bakalım onadaBetkolik kodda vardı oda 700 ekliyordu onuda al
Smart ve ultra da var mi kankaBetkolik kodda vardı oda 700 ekliyordu onuda al
BilmiyorumSmart ve ultra da var mi kanka
1 kat cevir max 5k cekBunun şartı ne kanka ?
Yatırım şartı varmış red destek yok gün içinde bakarızÖderse ödülün var Ekli dosyayı görüntüle 977819
Cekecegin kadar yatirim istiyor dost Ben de 2800 talep verdim reddettilerÖderse ödülün var Ekli dosyayı görüntüle 977819
1 kat çevirdim 1 tl kaldı çekek ahhaaga1 kat cevir max 5k cek
2800 bulunca çekerizCekecegin kadar yatirim istiyor dost Ben de 2800 talep verdim reddettiler
Max nedir pekiCekecegin kadar yatirim istiyor dost Ben de 2800 talep verdim reddettiler
Tam öğren kanka da bokuna 1k heba etmeYatırım şartı varmış red destek yok gün içinde bakarız
Gecmis olsun betkolikte de kod. Var Nakit7001 kat çevirdim 1 tl kaldı çekek ahhaaga