- 2,396
- 1,331
- 113
GEMİDE MİSİN DOSTBu kupon gelmez sallamasyon kupon belkı çok mucıze olur gelirde 70 kişiye sevap olur
GEMİDE MİSİN DOSTBu kupon gelmez sallamasyon kupon belkı çok mucıze olur gelirde 70 kişiye sevap olur
Hadi inşKupon gelecek bak içime bir his doğdu resmen ins doğrudur
Ben inanmıyorum knk şahsen yalana gerek yok neyse onu söylerimBEYLER İNANLARLA BERABER YÜRÜYORUZ O ZAMAN İNANMAYANLAR GEMİDEN ATLASIN DENİZE HIAAA
Senin ismini kafama kazıdım kripto aç sabah 9 da görüşelimBak gör izle kupon tutacak ve ben deat olacam
Gemiden 1 kişi eksildiBen inanmıyorum knk şahsen yalana gerek yok neyse onu söylerim
Kral bu kupon tutarsa ki tutacak bak SS aldım ona göreBEYLER İNANLARLA BERABER YÜRÜYORUZ O ZAMAN İNANMAYANLAR GEMİDEN ATLASIN DENİZE HIAAA
Bol şansBi dostumuz sağolsun 600 gönderdi sigara aldık gerisine şöyle bi kupon yaptım sürpriz.
Gelirse 70 kişiye 1 kEkli dosyayı görüntüle 983978
Son maça kalacağız ve burası yıkılacak emin olKral bu kupon tutarsa ki tutacak bak SS aldım ona göre
SozmuSenin ismini kafama kazıdım kripto aç sabah 9 da görüşelim
Biz pekiSenin ismini kafama kazıdım kripto aç sabah 9 da görüşelim
Bol şanslar kankaBi dostumuz sağolsun 600 gönderdi sigara aldık gerisine şöyle bi kupon yaptım sürpriz.
Bol şansBi dostumuz sağolsun 600 gönderdi sigara aldık gerisine şöyle bi kupon yaptım sürpriz.
Söz
Ozaman ben seni tutuyorum
Beyler beğenen ilk 100 kişiye selamun aleyküm diyeceklerim bu kadar 🤑🤑🤑🤑Biz peki
Var hazır bekliyoruz 😁BEYLER HERKES KRİPTO AÇSIN 🤣🤣🤣
Tost benim 5k rezerve olsun lütfenBeyler beğenen ilk 100 kişiye selamun aleyküm diyeceklerim bu kadar 🤑🤑🤑🤑
Dur darlama @C.alt ablamiziFakir olduğumuz 500 km öteden belli oluyor. Kupon tutsun o zaman darlarız