- 2,396
- 1,331
- 113
Vay be dost dedik lan sanaLose oldu bile
Vay be dost dedik lan sanaLose oldu bile
Milyonerler kulübüne hoşgeldinBol şanslar gelir bu kupon aynısına 200 bastım
En başından beri takipteyimMilyonerler kulübüne hoşgeldin
Seni unutmayacağım...En başından beri takipteyim
Ss at da millet de görsün aynı gemideyiz vesselamBol şanslar gelir bu kupon aynısına 200 bastım
Dost 50k vurunca da öyle diyordun ama 🤣 sen kazanda gerisi önemli değil. Umarım herkes birgün bu illetten kurtulur.Seni unutmayacağım...
Bol şans kralBi dostumuz sağolsun 600 gönderdi sigara aldık gerisine şöyle bi kupon yaptım sürpriz.
Gelirse 70 kişiye 1 kEkli dosyayı görüntüle 983978
Şaka dost la 😂Ss at da millet de görsün aynı gemideyiz vesselam
😳😏Milyonerler kulübüne hoşgeldin
O zaman borç olduğunu yazmıştım dostumDost 50k vurunca da öyle diyordun ama 🤣 sen kazanda gerisi önemli değil. Umarım herkes birgün bu illetten kurtulur.
Dalga geçiyorlar insanlarla resmenBi dostumuz sağolsun 600 gönderdi sigara aldık gerisine şöyle bi kupon yaptım sürpriz.
Gelirse 70 kişiye 1 kEkli dosyayı görüntüle 983978
Niye ya TahirimDalga geçiyorlar insanlarla resmen
Helal damat feritDalga geçiyorlar insanlarla resmen
Wiskasa dostum diyen nesli tükenmiş olan tek türsün sanırım. Wiskasın seni cam vazoda saklaması lazım.Vay be dost dedik lan sana
Wiskas in gazabı uzerine Olabilir kardesimWiskasa dostum diyen nesli tükenmiş olan tek türsün sanırım. Wiskasın seni cam vazoda saklaması lazım.
Wiskas önce aç karnını doyursun kardeşimWiskas in gazabı uzerine Olabilir kardesim
Tamam sen en iyisini yaparsın 😀Bu kupon tutarsa günlerce aniririm 😂 😂 çöpe atilan bir para ben şahsen birisine yardim etsem o kişi boyle bir kupon yapsa resmen küfür etmiş gibi dalga geçmiş gibi etki yapardi bana ve birdaha yardim etmezdim...
Sen makinayla tanışmadın daha reis o zamanEe prifilde bayan var