- 39,421
- 33,312
- 113
Çıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin8 kişi vardı takip eden. 5 kişi çektim
Çıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin8 kişi vardı takip eden. 5 kişi çektim
Ooo adamsın 🥳Çıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin
Bnde varım la ramoKaç kişi var biri net bı sayı soylesin
Sen 🤣Tekelci kim la 😂😂😂
Helal la allan utanmaz ama o neyseÇıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin
Joe bi marka
Aynen 🤣Kuru yer birakmisiz demekki
Hay anasını beni yazmayı unutmuş la bu 😁🤭8 kişi vardı takip eden. 5 kişi çektim
Ulan tekelci yazıyor kahkaha attım 😂😂
Kesene bereket dost,, kendimi çekilişe yazmayı unutmuşum la 🤣Çıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin
Kanka sana toplu atsam halledermisin
Yok kral.eklenmemisNakıtbahıs tlgram bons eklenmıs dıyolar
Kesene bereketÇıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin
Takip edenler beğensin demiştim abi begenenleri yazdım kendimi bile yazmadım 🤣Hay anasını beni yazmayı unutmuş la bu 😁🤭
Ya tamam siktir et 2 k atıyorum sana 8 kişiye 250 pay et uzatmayalım daha fazlaKesene bereket dost,, kendimi çekilişe yazmayı unutmuşum la 🤣
Kesene bereket olsun dostumÇıkan 5 kişiye 250 çıkmayan 3 Kisiye de 100 er teselli ikramiyesi kimse eli boş dönmesin
Eklendi yarım saat önce esdik bile dostNakıtbahıs tlgram bons eklenmıs dıyolar
Ya sen nasıl.bir kralsın 🤣🤣🥳Ya tamam siktir et 2 k atıyorum sana 8 kişiye 250 pay et uzatmayalım daha fazla
Nasıl dersen fost. Kesene bereket tekrardanYa tamam siktir et 2 k atıyorum sana 8 kişiye 250 pay et uzatmayalım daha fazla