- 51,873
- 49,112
- 113
Bundan kendime pay çıkarayım miGelmis bile bugun herkes kazaniyor nazar degmesin
Bundan kendime pay çıkarayım miGelmis bile bugun herkes kazaniyor nazar degmesin
4 dakika boş geçti kusura bakma hacı yav yetişemedik gole bunda patladıkBarem 25 bakalım nasip
yap tabii biz kim kopegiz imparatorÖz dayım gelmiş 2 dakka makara yapmayalım mı şimdi
Valla agabry bugun alamazsan ehliyeti de yirt at 🤣🤣Bundan kendime pay çıkarayım mialirmiyiz arabayu
Sağlık olsun paşa4 dakika boş geçti kusura bakma hacı yav yetişemedik gole bunda patladık
2adim kazanin baskasina 500 atesleyin oda rolle dewam bi kerede 2,3 saat sursun herkesin cebine para girsinKurtar bizi Sebo dayi
At dayım bana aksın roll2adim kazanin baskasina 500 atesleyin oda rolle dewam bi kerede 2,3 saat sursun herkesin cebine para girsin
Bütün paraları nisantasina stoklamissin bize kalmıyor ki senden2adim kazanin baskasina 500 atesleyin oda rolle dewam bi kerede 2,3 saat sursun herkesin cebine para girsin
Olsun canimiz sag olsun simdi digerleri kazanir sira doner agacimYa bu kahpelik değil de nedir..
Maymunlar oynasa vallaha daha çok sayı atardıOlsun canimiz sag olsun simdi digerleri kazanir sira doner agacim
Futbol baslasi simdi agalar kazanir basketi sebiyoz da ayari yokMaymunlar oynasa vallaha daha çok sayı atardı
MucizeOynamayak dedik maç ilk yarıdan üst oldu 😅 @NashNash
Nisantasinin bu paralarla işi olmaz 😅@nişantaşı öz dayım @NashNash a hiç yaptırmadın roll
Bol şanslar dostum