- 40,110
- 20,800
- 113
Rol başa döndü galiba aynı sıradan devam edilsinSen sansini kaybettin sira banadur shshsh
Rol başa döndü galiba aynı sıradan devam edilsinSen sansini kaybettin sira banadur shshsh
Bana ne zaman gelecek peki bende şans istiyorum çok mu şey istiyorumSen sansini kaybettin sira banadur shshsh
kanka 20 dakıkada 2 adım 2 won beklıyorum sendenPara geldi şimdi birazdan söz @Calypso13 da
Won çekerse terim bu dümenin başına geçerPara geldi şimdi birazdan söz @Calypso13 da
İlk adımdan yatarkanka 20 dakıkada 2 adım 2 won beklıyorum senden
kanka fona mı aktarıyon paraları ne yapıyon sen wonlamadın mı 🤣Won çekerse terim bu dümenin başına geçer
Bidaha hiç bırakmazsın o dümeni 😂😂Won çekerse terim bu dümenin başına geçer
15 dk varFenerin maçı başladı mi
Daha başlamadı, ilk yarı 1.5 üste böbrek bile basılırFenerin maçı başladı mi
Bas Dost böyle futbolcu vardı dimi 🤣🤣Daha başlamadı, ilk yarı 1.5 üste böbrek bile basılır
Dost sen bizi ne sandın, para 3 dakkadan fazla durursa Bilki o gün milyoner olmuşuzdurkanka fona mı aktarıyon paraları ne yapıyon sen wonlamadın mı 🤣
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣Dost sen bizi ne sandın, para 3 dakkadan fazla durursa Bilki o gün milyoner olmuşuzdur
Ne topçuydu be lizbonda gol atıp dururduBas Dost böyle futbolcu vardı dimi 🤣🤣
Yarının maçına oynamasindacalypso bıde gelıyormus gece maclarına 3 lu kombıne paylasıyormus