- 73,224
- 38,883
- 113
Bize denk gelir
Dayicim beni neden görmüyorsun 😂😂İsim bu reis mutevazi olamicam bu konuda![]()
GördümDayicim beni neden görmüyorsun 😂😂
Adam sizin gibi babasının kultablasindan izmarit çalıp banyoda içerken yakalanacagim korkusuyla oynamıyor dost... Bir tarafta Rus diğer tarafta Arjantinli hatun masada sürekli danistigi bir büyük bir eli telefonda bir eliyle masada lakerdasini ararken yapıyor bu kuponları kupon tutmasa ayıpsu kısır basket bultenınde hakkaten helal olsun
Yok a go y i mAdam sizin gibi babasının kultablasindan izmarit çalıp banyoda içerken yakalanacagim korkusuyla oynamıyor dost... Bir tarafta Rus diğer tarafta Arjantinli hatun masada sürekli danistigi bir büyük bir eli telefonda bir eliyle masada lakerdasini ararken yapıyor bu kuponları kupon tutmasa ayıp![]()
Nişantaşı'nda kuponlar böyle yapılmıyor mu dostYok a go y i m
Sapla di dayiYok a go y i m
Bize ne zaman gelecek beeeAyıp be daha hiç yapmamış adam var burada bunlar üçüncüye sıraya giriyor utanmaz zilliler
Reis övgü de çığır açtın. Bunun bir ilerisi mehdilik ilanıdır 🤣 🤣Adam sizin gibi babasının kultablasindan izmarit çalıp banyoda içerken yakalanacagim korkusuyla oynamıyor dost... Bir tarafta Rus diğer tarafta Arjantinli hatun masada sürekli danistigi bir büyük bir eli telefonda bir eliyle masada lakerdasini ararken yapıyor bu kuponları kupon tutmasa ayıp![]()
@Fterim1905 sahurluk kupon yapmış dost muhtemelen yarın öğlen gibi uğraBize ne zaman gelecek beee
Terim polonyada fındık kirarken basket izliyo@Fterim1905 sahurluk kupon yapmış dost muhtemelen yarın öğlen gibi uğra
İmparator yaşlandın mı ne acaba ya @Fterim1905@Fterim1905 sahurluk kupon yapmış dost muhtemelen yarın öğlen gibi uğra
Yok dost o fındık kıracak potansiyeli çoktan yitirdi bu aralar kendini Milano'da dere kenarındaki ağaçlara aşıp dallarını kırıyorTerim polonyada fındık kirarken basket izliyo
Dost yaşlandık biraz 🤣İmparator yaşlandın mı ne acaba ya @Fterim1905
Gözler maç saatlerini secmiyor. Eskiden 3dkda roll wonlatirdin ne ara bu hale geldikDost yaşlandık biraz 🤣
Sen yaslandiysan biz öle terimDost yaşlandık biraz 🤣
Yengen kanun gibi zengin ailesi zengin zaten oyok rahat takilioz iste,ramazandan sonra inanilmaz seyler yasadim 15 yilda verdiklerimi resmen geri aldim diyelimO değilde @nişantaşı sen ne yaptınla yemgeyi kandırıp bir daireyimi sattın nereden geliyor bu arpa ?