- 56,732
- 16,628
- 113
BerbatBu betplay ne dandik site yav. Betconun en dusuk limiti bunlarda herhalde. Vbete gecicem
BerbatBu betplay ne dandik site yav. Betconun en dusuk limiti bunlarda herhalde. Vbete gecicem
Son adım mı 😁😁😁Sag olun dostlar
Bol kazançlarDevam etmeyeceğim simdilik. Bastan beri totemleyen arkadaslara dmden ulasacagim ben emeginize saglik
Yok simdilik yeterliSon adım mı 😁😁😁
Orada limitler çok düşükBu betplay ne dandik site yav. Betconun en dusuk limiti bunlarda herhalde. Vbete gecicem
sen bilirsin dost sana kalmış zarar yoksa ne kafi crb maçından sonra bir enerji döndü sanki - ye zaten emeğine sağlıkDevam etmeyeceğim simdilik. Bastan beri totemleyen arkadaslara dmden ulasacagim ben emeginize saglik
Sorma sorma hemen cekiyorum zarar yazmadanOrada limitler çok düşük
Ne demek. Seninde emeğine sağlık tebriklerDevam etmeyeceğim simdilik. Bastan beri totemleyen arkadaslara dmden ulasacagim ben emeginize saglik
Betcolar genel olarak leş bu konuda. Düşük bakiye için güzel ama yüksek bakiyelerde kanser sebebi spor alanındaSorma sorma hemen cekiyorum zarar yazmadan
3k Bastirmayan site kapatip gitsin zatenBetcolar genel olarak leş bu konuda. Düşük bakiye için güzel ama yüksek bakiyelerde kanser sebebi spor alanında