Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Calypso13 / Kasa 500 Hedef 3 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,335
36,584
113
Heralde parayı 3k yapmıştırsın bu gidiişin dönüşü donsuz olmaz

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,703
100,268
113
Ya hak 😂😂🧿
Ben ilk yarı 2 ve var ilk yarı 1 ve var oynuyorum 2 maça 100 tl
Aq dün gece zaten 3-5 maç vardı
Palmeiras 2 ve var dedim 1 ve var bitti
Tam benim tarzım 2 maç vardı Brezilya’da 2 Side ilk yarıdan 1-2 bitti kazayla 2 sine 100 tl atsak 100k para para yapardı nasip işte nasibimiz oldum olası yok bu işlerde anca site dolandırırsak para çekiyorduk

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,436
17,404
113
Ben ilk yarı 2 ve var ilk yarı 1 ve var oynuyorum 2 maça 100 tl
Aq dün gece zaten 3-5 maç vardı
Palmeiras 2 ve var dedim 1 ve var bitti
Tam benim tarzım 2 maç vardı Brezilya’da 2 Side ilk yarıdan 1-2 bitti kazayla 2 sine 100 tl atsak 100k para para yapardı nasip işte nasibimiz oldum olası yok bu işlerde anca site dolandırırsak para çekiyorduk
Elbet birgun enistem ✋✋😍🧿

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,335
36,584
113
Gelecek bir gün de ne zaman şimdi böyle oynuyoruz ya sürekli kayıp oluyor döndürmüyor yani hiç Granada iptal olmasa en azında 3500 kupon parası çıkacaktı
Enişte o varı çıkaranın ben var ya o var aslında hiç iyi olmadı vallahi millet daha çok kaybetmeye başladı eskiden bu kadar değildi

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,703
100,268
113
Enişte o varı çıkaranın ben var ya o var aslında hiç iyi olmadı vallahi millet daha çok kaybetmeye başladı eskiden bu kadar değildi
Ya vardan ziyade bazen gerçekten atmak için uğraşıyorlar parçalıyorlar kendilerini o top girmiyor kaleye çeşitli liglerden çok maçlar izledim. Olmadı mı olmuyor işte ne yapacaksın sinir olduğumuzla kalıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...