Ya hak 😂😂🧿100 liralık 3-4 kupon atıcam tüpçüden 11 cheltenham maçıyla Independiente yi seçtim de ilk yarı ne atsak karar veremedim daha
Bi anda 42 cıkarsa yazan yerdekide takım sandımSpojnia Stargard
CWKS Resovia Rzeszow
42cikqrsa devam cikmazsa aciz
enişte senin fix iy kg var iy favori olmayan gol atar oynarsın sen100 liralık 3-4 kupon atıcam tüpçüden 11 cheltenham maçıyla Independiente yi seçtim de ilk yarı ne atsak karar veremedim daha
Basss🧿🧿Spojnia Stargard
CWKS Resovia Rzeszow
42cikqrsa devam cikmazsa aciz
8Kalan 10
Ben ilk yarı 2 ve var ilk yarı 1 ve var oynuyorum 2 maça 100 tlYa hak 😂😂🧿
Elbet birgun enistem ✋✋😍🧿Ben ilk yarı 2 ve var ilk yarı 1 ve var oynuyorum 2 maça 100 tl
Aq dün gece zaten 3-5 maç vardı
Palmeiras 2 ve var dedim 1 ve var bitti
Tam benim tarzım 2 maç vardı Brezilya’da 2 Side ilk yarıdan 1-2 bitti kazayla 2 sine 100 tl atsak 100k para para yapardı nasip işte nasibimiz oldum olası yok bu işlerde anca site dolandırırsak para çekiyorduk
Valla enişte çoğu kıl payıFener maçı var bir de burda 2-0 bitti Kayseri son dk kaçırdı kale önünde izleyen varsa bilir
Granada 1-1 ilk yarısı 40 ta 2-1 yaptı iptal oldu şanşlı günde olsaydı burası 50k yazardı
Ekli dosyayı görüntüle 879508
Gelecek bir gün de ne zaman şimdi böyle oynuyoruz ya sürekli kayıp oluyor döndürmüyor yani hiç Granada iptal olmasa en azında 3500 kupon parası çıkacaktıValla enişte çoğu kıl payı
Baronlar devredeMk iki baskettinde nasil buldun 39 da acaba @Calypso13 😂✋
Enişte o varı çıkaranın ben var ya o var aslında hiç iyi olmadı vallahi millet daha çok kaybetmeye başladı eskiden bu kadar değildiGelecek bir gün de ne zaman şimdi böyle oynuyoruz ya sürekli kayıp oluyor döndürmüyor yani hiç Granada iptal olmasa en azında 3500 kupon parası çıkacaktı
Ya vardan ziyade bazen gerçekten atmak için uğraşıyorlar parçalıyorlar kendilerini o top girmiyor kaleye çeşitli liglerden çok maçlar izledim. Olmadı mı olmuyor işte ne yapacaksın sinir olduğumuzla kalıyoruzEnişte o varı çıkaranın ben var ya o var aslında hiç iyi olmadı vallahi millet daha çok kaybetmeye başladı eskiden bu kadar değildi
Bizde baronluk yaptik dinlemedn 😂😂 danimarka oyna ddm @JoeQuanqa 😂😂Baronlar devrede