- 89,059
- 17,952
- 113
Listede vardım ama gelen bişey yokBenide al listeye joa
Listede vardım ama gelen bişey yokBenide al listeye joa
Ne listesi kankaListede vardım ama gelen bişey yok
Nişantaşı 10 kişi seçin dedi 500 roll bakiyesiNe listesi kanka
Vermeduğimizi nerden biliyorsun. Bu forumun en buyuk özelliği bilmeden konuşan insan fazlaligi. Listedr olmayip isteyenleri dikkate alip yorum yapmayinPara gönderilmiş galiba niye milleti 500 liranın peşine düştürüyolar verin listede olanlara millet yapsın rolünü cok farklı yürü bu forumda işler adamcılık hat safhada
Geçmiş olsun lose
He anladım kankaNişantaşı 10 kişi seçin dedi 500 roll bakiyesi
Listedr yoksun hakancim kim var dedi bilmiyoru.mListede vardım ama gelen bişey yok
Kapanan konuda adım vardı bide gece Nişantaşı dedi o yüzdenListedr yoksun hakancim kim var dedi bilmiyoru.m
Yoksun listede ben de olanlarda.Kapanan konuda adım vardı bide gece Nişantaşı dedi o yüzden
Ben olsam ben de tanıdıklarıma veririm başta. Forum banlanıp gelen ya da multi üyelik kaynıyor. Adam bütün sülalesini üye yapmış foruma. Tek farkedegimiz şey arada tek uyeligi bulunan farklı olan bireylere de aynı gözle bakmamız. Genelleme yapınca böyle şeyler olabiliyor bazen.Para gönderilmiş galiba niye milleti 500 liranın peşine düştürüyolar verin listede olanlara millet yapsın rolünü cok farklı yürü bu forumda işler adamcılık hat safhada
Diğer listedede ismim yokmuş kim nasıl seçmiş bilmiyorumYoksun listede ben de olanlarda.
@butragueno yapacak simdi kazanırsa atar sanaDiğer listedede ismim yokmuş kim nasıl seçmiş bilmiyorum
İns dost@butragueno yapacak simdi kazanırsa atar sana
Konu Kilit. 🔐@Daimon kilit sana zahmet. Herkes kendi konusundan devam edecek