- 56,719
- 16,624
- 113
o kim 😁Makarnacı gümledi heralde konusu kalktı
o kim 😁Makarnacı gümledi heralde konusu kalktı
Uçmuş herhaldeSalak 20 saattir yazıyor. Laf da anlamıyor. 2000 mesaj yazmış
Bizim köyün telefon kablolarını çalmak lazım bakır için hurdacilar hep öyle yapıyor 😀Kitabı napalım ya bakır lazım altın lazım
LevnepşBizim köyün telefon kablolarını çalmak lazım bakır için hurdacilar hep öyle yapıyor 😀
Banlamışlar. Olacağı o zaman beyin yok kiUçmuş herhalde
Şeytan ters döner seni görünce kanka hshddhfÇok uyardımda sen kıskanç fesat bir şeytansın dedi bana
La o bu değil benim dmdende başladı a yazıyor 9 yazıyor dmye baktım 40 sayfa olmuş. Adama burası mesaj sayılmıyor diyorum iyi yazmam bende diyor trip atıyorŞeytan ters döner seni görünce kanka hshddhf
Biraz acele olsunEyvallah dostlar. Sonuclansin mac bakalim
Sabah sabah kahkaka attım 🤣La o bu değil benim dmdende başladı a yazıyor 9 yazıyor dmye baktım 40 sayfa olmuş. Adama burası mesaj sayılmıyor diyorum iyi yazmam bende diyor trip atıyor
500tl adama neler yaptırıyor ya sormaLa o bu değil benim dmdende başladı a yazıyor 9 yazıyor dmye baktım 40 sayfa olmuş. Adama burası mesaj sayılmıyor diyorum iyi yazmam bende diyor trip atıyor
bolsans2.adim
bol şans2.adim
Bolşans cano2.adim
Ortalama 15 dakika da kaybedecek zaten parayı500tl adama neler yaptırıyor ya sorma
Bol şans kanka2.adim
15 dakika uzun aviator de saniyede kayıp yaşanabilirOrtalama 15 dakika da kaybedecek zaten parayı
25 senedir cezaevindeyim falan diyor ama eğer öyleyse zor bir durum. Tabi neden içerde bilmiyoruz ama yinede 25 yıl cezaevinde insana kafayı yedirtir500tl adama neler yaptırıyor ya sorma