- 33,081
- 12,574
- 113
Cidden saçma
10dk gecmiyor normqlde de bakalim kankaHadi hapı yuttun bunlar gündüz 2 saatte çekimi göndermez 😂
Lan memo 😂😂😂Onun hikayesi çok farklıdır. Kimya alanı gelişmeden önce deri tabaklamanın bir aşamasında köpek dışkısı kullanılırdı o yüzden. Çok eskiden yapılan bi yöntem
Sorma yaCidden saçma
en gūzeliDegistiriyorum 588tl limit koymuslar
@Enjoybet Destek herkese ekleme yapiyonuz bize aylık kayıp bonusunu dahi eklemediniz daha ekleme yapana kadar yatırım yok kullanıcı adım tahir1603 tesekkurler hshdc@Enjoybet Destek bu rezillige bi care bulursaniz seviniriz. Simdilik site degiselim
Aynısı ama tam tersini dün yaşadım. Sabaha karşı 4-5 gibi uyuyup akşam 8de uyandım bir ara annem kapıyı açtı yemeğe çağıracaktı bu daha uyuyo mu ya dedi gittiDün öğlen 4 de uyudum sabah 7 de kalktım 15 saat uyumuşum valide öldüm mü diye nefesimi kontrol ediyordu en son valla hshds
Emjoybet nerden buldunnlaa10dk gecmiyor normqlde de bakalim kanka
Ya salak apo magarada misin aw dhshshshEmjoybet nerden buldunnlaa
Gece gunduz dengesi şaştı mi şaşıyor valla kankaAynısı ama tam tersini dün yaşadım. Sabaha karşı 4-5 gibi uyuyup akşam 8de uyandım bir ara annem kapıyı açtı yemeğe çağıracaktı bu daha uyuyo mu ya dedi gitti
Yok la dericiyim 😂Sende derinsin haaa
Ciddiydim ama 🙄Lan memo 😂😂😂
Sandalye işi tamam mı hshdddYok la dericiyim 😂
Baslik seni cezbetmedi mi Emjoy 😂😂Emjoybet nerden buldunnlaa
Biliyomda konumuz kimyaa mi 😂Ciddiydim ama 🙄
Kanka bide acayip hastayım her tarafım ağrıyor boğazım bir şişmiş yutkunamıyorum. Yataktan kalkamadım 15-16 saatGece gunduz dengesi şaştı mi şaşıyor valla kanka
Allah sifani versn terk et o yatagi sicak dusa gir sonrada bal limon suya dayan memo✋Kanka bide acayip hastayım her tarafım ağrıyor boğazım bir şişmiş yutkunamıyorum. Yataktan kalkamadım 15-16 saat
Şifa versin şafi adıyla kankam bu aylarda hep aynı dikkat etmek lazımKanka bide acayip hastayım her tarafım ağrıyor boğazım bir şişmiş yutkunamıyorum. Yataktan kalkamadım 15-16 saat