- 39,443
- 33,182
- 113
Ne zamandan beri abi kaç senelik orasıBetpipi sağlamdır...yıllardır oynarim
Ne zamandan beri abi kaç senelik orasıBetpipi sağlamdır...yıllardır oynarim
En az 4 yıldır ben oynuyorum ilerisini bilmem..Ne zamandan beri abi kaç senelik orası
Bol şans bro@Malatyali44 aga yapacak. 2kisiye bolmek yerine tek kisiye yaptiralim iyi bakiyeyle dedim. Darilmayin sira simdi size gelir dostlarim
Sevdim orayı neden bilmiyorum yatırım yaparım elime para geçince oraya eski siteyse sağlamdır dediğin gibiEn az 4 yıldır ben oynuyorum ilerisini bilmem..
Eski site ya yeni degil. Cok eski de ddfil amaNe zamandan beri abi kaç senelik orası
Bukez çay korum ilk adım gelirse demlerim..gelmezse tüpü kapatır sıcak su ile abdest aldiririz malatyaliya dD@Malatyali44 aga yapacak. 2kisiye bolmek yerine tek kisiye yaptiralim iyi bakiyeyle dedim. Darilmayin sira simdi size gelir dostlarim
Malatyali kuponu buraya atarken lose oldu galibaBukez çay korum ilk adım gelirse demlerim..gelmezse tüpü kapatır sıcak su ile abdest aldiririz malatyaliya dD
Tüpü kapat diyorsunMalatyali kuponu buraya atarken lose oldu galiba
Dikkat et abi yarın haberlerde görmeyelim seni 🤣Tüpü kapat diyorsun))d
Beni f.terim ile karıştırma,,beni anca belgeselde görürsünDikkat et abi yarın haberlerde görmeyelim seni 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Beni f.terim ile karıştırma,,beni anca belgeselde görürsün)
Babam rahatsızlandı nedense aniden birdenbire 🤣 🤣Malatyali kuponu buraya atarken lose oldu galiba
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Babam rahatsızlandı nedense aniden birdenbire 🤣 🤣
Kanka daha once yatırım yaptıgın yerlerden birine at gece gece sıkıntı yaşamaEvet bonus alacağım diye yarım saattir uğraşıyorum
Mero seninle konuşmadı galiba bu konu da dalga geçebiliyorsan senin karakterin bişi diyememBabam rahatsızlandı nedense aniden birdenbire 🤣 🤣
Şakası bile kotuBabam rahatsızlandı nedense aniden birdenbire 🤣 🤣