- 28,832
- 26,732
- 113
Totonto bu baremden alt olur
2.per 57 istiyor bnce rahat gelicek ama basmaÖncelik le newyork ilk per üst alndiyen arkadaşı tebrik ederim onun tersini alacaktım zaten saolsun burdami
Eminmisin56 rahat atarlar gibi duruyo
Atamaz bnceEminmisin
Toronto ıcın demedım sekermEminmisin
Newyork icin dedin olmaz diorumToronto ıcın demedım sekerm
56 atamazlar mı diyon 2 ceyrekNewyork icin dedin olmaz diorum
Valla buradayım dedim alma çok üzülürdümÖncelik le newyork ilk per üst alndiyen arkadaşı tebrik ederim onun tersini alacaktım zaten saolsun burdami
Toronto essek yukuyle sayi cikcak yineToronto ıcın demedım sekerm
Sen sec kımı secıyorsanDostlar benim çok uykum geldi herkesten özür ben bu saate kadar normalde kalmam şimdi ben 5 kişi mi seçeyim dm den shellac 3 kişi olarak çekiliş mı yapsın bugün karım yok ama kimseyi boş yollamak istemiyorum
Ben yarı 120 atarlar demıstımToronto essek yukuyle sayi cikcak yine
Sen secNe diyorsunuz cabuk diyin
Sen seç kardo . Sadece beğenen almasın . Ayda yılda bir yorumu olan kazanmasinDostlar benim çok uykum geldi herkesten özür ben bu saate kadar normalde kalmam şimdi ben 5 kişi mi seçeyim dm den shellac 3 kişi olarak çekiliş mı yapsın bugün karım yok ama kimseyi boş yollamak istemiyorum
Sec la ne cekilisi.yamyamlara gitmesin takip edenlere gitsin.2.per 57yi alaydin keske oyle uyuyadin nasip artikDostlar benim çok uykum geldi herkesten özür ben bu saate kadar normalde kalmam şimdi ben 5 kişi mi seçeyim dm den shellac 3 kişi olarak çekiliş mı yapsın bugün karım yok ama kimseyi boş yollamak istemiyorum
AdamsinBen yarı 120 atarlar demıstım