- 48,705
- 53,259
- 113
75 atmıs hayvanlarAdamsin
75 atmıs hayvanlarAdamsin
Yan masayaHedef tmmmi
Sen olsan takip edip çekiliş ister miydin eski roll takipçisi dost😃Ne diyorsunuz cabuk diyin
120 cok rahat gelecek peh ulan para yokYan masaya
Hic sorma ayni kafadayiz120 cok rahat gelecek peh ulan para yok
Para varmı la para virYan masaya
New macına 2 ceyrek ustculerı gene pompa yapacaklarHic sorma ayni kafadayiz
Sıkıntı yok dost5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi
Farketmez kral5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi
Neyi 5 kisi yaziyor la.sen secicen dm aticanniste.istemeye kalirsa is herkes ister5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi
Fazladan yazanları raporla5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi
Sana atıyorum pay et hakkıylaSıkıntı yok dost
Ulan bi biz yazmadık 🤣🤣5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi
Seçtim ya kalp emojisi koyduklarim dedinmNeyi 5 kisi yaziyor la.sen secicen dm aticanniste.istemeye kalirsa is herkes ister
Sıkıntı yok dostSana atıyorum pay et hakkıyla
Onu dersen 180 çevrimiçi üye var hepsi yazar 😃 Ben yazmadım ank5kisi yazsın dedik 25 kişi yazmış birde ben @iskorpit atayım o size atsin limit yedim sanırım olurmu herkes okeymi