- 1,781
- 1,078
- 113
Bir site 100 tl bonus tanımladı. Çevrim şartları min. 1.60 oran, min. Maks. 500 çekim maçlara destek bekliyorum. Hedef tutarsa seçtiğimiz 3 dosta 50 atarız
Son düzenleme:
Bol şans kardoBir site 100 tl bonus tanımladı. Çevrim şartları min. 1.60 oran, min. Maks. 500 çekim maçlara destek bekliyorum. Hedef tutarsa 3 dosta 50 çekiliş ile atarız
Abi maçlara destek verir misin senin maçlara güvenebilirimbol şans
Bol şanslar 🙏Bir site 100 tl bonus tanımladı. Çevrim şartları min. 1.60 oran, min. Maks. 500 çekim maçlara destek bekliyorum. Hedef tutarsa 3 dosta 50 çekiliş ile atarız
İyileştin mi kardeşim son durum neBir site 100 tl bonus tanımladı. Çevrim şartları min. 1.60 oran, min. Maks. 500 çekim maçlara destek bekliyorum. Hedef tutarsa 3 dosta 50 çekiliş ile atarız
Abi bir ay eve çıkardılar tekrar yatış yapacağım 1 Şubat'taİyileştin mi kardeşim son durum ne
veririm kardeşim desteğim seninle içinden geçeni oyna bi bakayımAbi maçlara destek verir misin senin maçlara güvenebilirim
melbourne 2.5 üst guanji basket 135.5 üstBu saatlerde benim seçimlerim hayırlı olmuyor ben sizden bekliyorum
bol şans takipteyiz dost
Abi bekledim O ara attım bunlar gelirse sendeyim kusura bakmamelbourne 2.5 üst guanji basket 135.5 üst
yok dost senin seçip oynaman daha iyi sadece fikrin olsun dedimAbi bekledim O ara attım bunlar gelirse sendeyim kusura bakma