- 90,855
- 100,398
- 113
bu konuda sen bıze para atcan dost bastan sen at snra bız konu acıp bız sana atıcaz yaz umut dostuna payyfixinibenimde ilaç param var o zaman fraven iğne almam lazım 2k destek
![]()
bu konuda sen bıze para atcan dost bastan sen at snra bız konu acıp bız sana atıcaz yaz umut dostuna payyfixinibenimde ilaç param var o zaman fraven iğne almam lazım 2k destek
![]()
Başının gözünün sadakasi olsun ne diyelim. Cocugu uzerinden prim yapacak kadar karaktersizmiş. Benim o sahisla bi ilgim yok tanimam. Hesabim orjinal. Aklinda suphe olursa Modlara sorabilirsinHee Berat2010 diye biri vardı buralarda çocuğumun ilaç parası yok istersen reçeteyi atayım umut dedi o sırada roll yapıyodum baktı para var bunda yapışayım dedi 400 lük olduk
Yok dost makarasına yazdım zatenBaşının gözünün sadakasi olsun ne diyelim. Cocugu uzerinden prim yapacak kadar karaktersizmiş. Benim o sahisla bi ilgim yok tanimam. Hesabim orjinal. Aklinda suphe olursa Modlara sorabilirsin
Başla dost daha çocuğa ilaç alıcazbaşlayalımmı
Ne bilim dost. Adam cocugunun uzerinden prim yapmis. Bende kendimden suphe ettim 😂Yok dost makarasına yazdım zaten
Gonder gelsinbaşlayalımmı
Al riyad beirut macına 3.periyot üst gir zevkten dört köşe olbaşlayalımmı
Şair burda alt gir demek istiyor 🤣🤣Al riyad beirut macına 3.periyot üst gir zevkten dört köşe ol
Barem 38.5 ken dedik 44.5 oldu tostŞair burda alt gir demek istiyor 🤣🤣
Üst gir sen tipsterini dinleabi aklımı karıştırıyorsunuz
Kendi bildiğinden şaşma dost,biz seni doğruya ulaştırıcaz emin ol 🤣🤣abi aklımı karıştırıyorsunuz
üst gir dedi ya 8 sayı vardı barem 42.5 tu şimdi 13 sayı var barem 46.5abi aklımı karıştırıyorsunuz
Heri 37 ye iner dost 🤣🤣Barem 38.5 ken dedik 44.5 oldu tost