- 24,460
- 25,716
- 113
Iban isim soyisim alabilir miyizDüşman arıyorsan, aynaya bak.
Iban isim soyisim alabilir miyizDüşman arıyorsan, aynaya bak.
Nasıl söz ama . Anlamsız gibi geliyor ama çok manidardır 😎Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Kusur arıyorsan bütün aynalar seninNasıl söz ama . Anlamsız gibi geliyor ama çok manidardır 😎
Bu söz beni benden aldı uzaklara götürdü geri gelemiyorum otobüse binmem lazımNasıl söz ama . Anlamsız gibi geliyor ama çok manidardır 😎
Bu da güzel 👍🏻Kusur arıyorsan bütün aynalar senin
Bol şansBu söz beni benden aldı uzaklara götürdü geri gelemiyorum otobüse binmem lazım
HaydaaaDaha ilk defa para atiyoz limit koyuyor ya @Zenbet Destek neden böyle
Dandik maç diye herhaldeDaha ilk defa para atiyoz limit koyuyor ya @Zenbet Destek neden böyle
Spordan al slota ver . Hepimiz mi aynı oluruz..Fakirim 24 saattir, 10 k kasam olsaydi atletico mafina suan 3 sari kart daha oynardim kazanci slotta batirirdim
Canim dostum kardesim naberSpordan al slota ver . Hepimiz mi aynı oluruz..
İyiyim dost sen nasılsın. Bugün herkes alkoll vb şeyler tüketmiş sanırım 🤣Canim dostum kardesim naber
Cennetten tüm kovulanlar burda repliği geldi aklıma sen @tahir1603 e napıon burda diyince 😅😅Ekmegini bölüş benle
Kapıdan olmasada bacadan zorlayıp girmemiz lazım cennet listesine kankaCennetten tüm kovulanlar burda repliği geldi aklıma sen @tahir1603 e napıon burda diyince 😅😅
Ben kullanmiyorum kanka sadece cay iciyorum allaha sukur ama malesef kafamiz yerinde degilİyiyim dost sen nasılsın. Bugün herkes alkoll vb şeyler tüketmiş sanırım 🤣
Agabey naber nasilsin dün tatsiz bir konunun icerisinde hal hatir soramadimCennetten tüm kovulanlar burda repliği geldi aklıma sen @tahir1603 e napıon burda diyince 😅😅
Rabbim nasip etsin artık ne diyelim 😅Kapıdan olmasada bacadan zorlayıp girmemiz lazım cennet listesine kanka