- 4,354
- 1,700
- 113
Gol gelecek 8 dakikaya
Evlilikten uzak dur kumarci adam evlilikle işi olmaz kazanırsan o ayrı kaybedersen karı seni keser 🤣İnşallah öyle bir eş bizede nasip olur. Hayalim 🤣🤣
Pep guardiola dan öğrendi bu saçmalıkları. Suçlu olan kel adamUlan arteta ne zaman korkak oyundan vazgeçeceksin
kel adam mıPep guardiola dan öğrendi bu saçmalıkları. Suçlu olan kel adam
Futbol katlettiler eskiden saf yetenek oyuncular vardıPep guardiola dan öğrendi bu saçmalıkları. Suçlu olan kel adam
Evlenmeye niyetim yok ama varsa öyle deli bir hatun neden olmasın keserse o kessin 🤣Evlilikten uzak dur kumarci adam evlilikle işi olmaz kazanırsan o ayrı kaybedersen karı seni keser 🤣
Eskiden şike vardı ama azdı. Şimdi büyük kulüpler bile müthiş şike yapıyor. Futbolu bitiridiler dediğin gibiFutbol katlettiler eskiden saf yetenek oyuncular vardı
Benim çevremde de çok var 30 35 yaşlarında kadınlar oturuyor sabaha kadar slot çeviriyor borc bile isityorlar 🤣🤣Evlenmeye niyetim yok ama varsa öyle deli bir hatun neden olmasın keserse o kessin 🤣
Bekar olan slotcu var mı yaşımız neredeyse denk 🤣Benim çevremde de çok var 30 35 yaşlarında kadınlar oturuyor sabaha kadar slot çeviriyor borc bile isityorlar 🤣🤣
Maçta gol gelmiyor zaten adam bizi dövecek sinirden 😀Bekar olan slotcu var mı yaşımız neredeyse denk 🤣
Reis getireceğizNe kaçtı be