- 26,246
- 6,842
- 113
Sıkıntılı valla
İçinden geçeni yap. Eninde sonunda aynı yere varıyor. Heyecan olsun. Bol şansBeyler bayanlar bugün gerçekten çok önemli bir gün benim için gün benim için Arsenal kazanır mı tahminlerinizi yorumlarınızı bekliyorum dakikamız az kaldı özel oran var holigan'ın 10.000 atacam kararsızım yardım edin gelmesi lazım
Abi vur bence dinleHesaba attım yetişirse oynicam
ne olursa sonu kayip diyorsunİçinden geçeni yap. Eninde sonunda aynı yere varıyor. Heyecan olsun. Bol şans
abimmmmAbi vur bence dinle
Maalesef emmine olursa sonu kayip diyorsun
Moralim yokabimmmm
dogruMaalesef emmi
Bol şans kral ne diyelimHesaba attım yetişirse oynicam
neden ya uzdun simdiMoralim yok
Deplasman da kazandı evinde de kazanır gibi de belli olmaz yani belki uzatmaya da giderBeyler bayanlar bugün gerçekten çok önemli bir gün benim için gün benim için Arsenal kazanır mı tahminlerinizi yorumlarınızı bekliyorum dakikamız az kaldı özel oran var holigan'ın 10.000 atacam kararsızım yardım edin gelmesi lazım
Anasını satayım hemen bas diyorsun. Akıl verip kupon kaybedince herkes toz olmasını biliyor ama .Abi vur bence dinle
Bursa daha var bir TL yokneden ya uzdun simdi
en guzel yorum yorum yapmamakAnasını satayım hemen bir diyorsun. Akıl verip kupon kaybedince herkes toz olmasını biliyor ama .
bursa ne alaka 1 tl ileBursa daha var bir TL yok
Eşrefe de böyle surekli şunu oyna bunu oyna dedi adam bı kere dinleyip oynadı yattıAnasını satayım hemen bir diyorsun. Akıl verip kupon kaybedince herkes toz olmasını biliyor ama .
belki hayirli olduYetişmedi
Burs dedimbursa ne alaka 1 tl ile