- 89,062
- 17,956
- 113
Hayırlısı olsunYetişmedi
Hayırlısı olsunYetişmedi
haaaBurs dedim
Bu elemanın ben ne bir konusunu ne 3 kuruş parasıyla kupon oynadığını gördüm. Hep başkasına maç veriyor sjsoskshAnasını satayım hemen bas diyorsun. Akıl verip kupon kaybedince herkes toz olmasını biliyor ama .
TmmBu elemanın ben ne bir konusunu ne 3 kuruş parasıyla kupon oynadığını gördüm. Hep başkasına maç veriyor sjsosksh
İlk yarı 1.5 üst kaçırma ufakta olsaHesaba attım yetişirse oynicam
Sağlık olsun kralYetişmedi
haydi bakalım bol şansHesaba attım yetişirse oynicam
ezel abim sayilir lutfennnBu elemanın ben ne bir konusunu ne 3 kuruş parasıyla kupon oynadığını gördüm. Hep başkasına maç veriyor sjsosksh
Estağfurullahezel abim sayilir lutfennn
Şans abiRoll yaparız düşsün para ama kayıp bonusu yok aw avide 1.01 bassam 1 de patlar eminim
Öğrenci daha abisi. Karışma çocuğa.Bu elemanın ben ne bir konusunu ne 3 kuruş parasıyla kupon oynadığını gördüm. Hep başkasına maç veriyor sjsosksh
yok yok dogrusu buEstağfurullah
ogrencimi sakin liste 1 demeÖğrenci daha abisi. Karışma çocuğa.
Bak ben sabahtan beri düşünüyorum bakıyorum bu maça iy 1 üst ve kg mantıklı geliyorRoll yaparız düşsün para ama kayıp bonusu yok aw avide 1.01 bassam 1 de patlar eminim
Estağfurullah abiyok yok dogrusu bu
Umarım kaybetmez o zaman bı defa çevir Çek SpordRoll yaparız düşsün para ama kayıp bonusu yok aw avide 1.01 bassam 1 de patlar eminim