- 49,097
- 53,872
- 113
Helal bize bole adamlar lazım rastgeleYok hepsini dağıtım dost küsürat da fazla bana
Helal bize bole adamlar lazım rastgeleYok hepsini dağıtım dost küsürat da fazla bana
3 saate 10 bin adamlar bende çok yüksek girecem de bunlar Napıyor sürekli 1.30 atip devam mı ediyorlar1000 lira pardon
holiden trx çektin mi hiç yakın zamanda dost. ben çektiğim zaman tronscande arattım baktım adamların hesabında 10milyon dolar vardı3 saate 10 bin puan nasıl kasiyorlar ya bunlar
Eyvallah dost hoşgeldinHelal bize bole adamlar lazım rastgele
Yuhhhholiden trx çektin mi hiç yakın zamanda dost. ben çektiğim zaman tronscande arattım baktım adamların hesabında 10milyon dolar vardı
IBAN çekiyorum benholiden trx çektin mi hiç yakın zamanda dost. ben çektiğim zaman tronscande arattım baktım adamların hesabında 10milyon dolar vardı
jojodan çektim onlarda 2milyon dolar vardı. holide falan sen bu bakiyelerle başedemezsin knka
Kimxbilir kac trx hesaplari var ve daha bunun btcsi ethsi usdtsi banka hesaplari vardirholiden trx çektin mi hiç yakın zamanda dost. ben çektiğim zaman tronscande arattım baktım adamların hesabında 10milyon dolar vardı
Bunlar Max 100 kişi olsun herkeste o kdar yoktur hedef ilk 100 değil ki 10 k bişi alsak yeterjojodan çektim onlarda 2milyon dolar vardı. holide falan sen bu bakiyelerle başedemezsin knka
bide sadece trx hesapları bunların usdt ayrı ayrı hepsijojodan çektim onlarda 2milyon dolar vardı. holide falan sen bu bakiyelerle başedemezsin knka
Hosbulduk dostEyvallah dost hoşgeldin