- 10,674
- 9,239
- 113
knka daha ilk dklar 2 kere boş dönse allah korusun oran 1.7 olurYarı kazanır 1.23
knka daha ilk dklar 2 kere boş dönse allah korusun oran 1.7 olurYarı kazanır 1.23
Jokic full oynadı şimdi dinlenir fark daha açılırtaraf bende sevmiyorum bu biraz zorlama olmuş knka bnce umarım yanıltmazlar. jokici oyundan alması lazım
Oynadıktan sonra seri yapmış Spurs7 fark olduk Allah'tan 2. Çevrek yerine yarı aldim
Hislerin guvvatlı7 fark olduk Allah'tan 2. Çevrek yerine yarı aldim
Guzel guzel60 üstü alcaktim almadım çok fazla çıktı bu per durabilirler 70 de olabilir arada kaldım
Aynen 5.0 seri şuan yarı kazanır 1.20Oynadıktan sonra seri yapmış Spurs
inşallahJokic full oynadı şimdi dinlenir fark daha açılır
Bugün kendimi iyi hissediyorum kız arkadaşım da kanseri yendi çok mutluyum zevkle oynuyorumHislerin guvvatlı
Masallah 👏🏽Bugün kendimi iyi hissediyorum kız arkadaşım da kanseri yendi çok mutluyum zevkle oynuyorum
sevindim knka senin adına ne mutlu sana uzun bir ömür ve birlikteliğiniz olur umarım. bugün benimde atamam gerçekleşti bndee artık memurumBugün kendimi iyi hissediyorum kız arkadaşım da kanseri yendi çok mutluyum zevkle oynuyorum
Dostum çok gecmis olsun Allah gostermesin bir daha her seyden daha guzel haber buBugün kendimi iyi hissediyorum kız arkadaşım da kanseri yendi çok mutluyum zevkle oynuyorum
Allah yardımcın olsunsevindim knka senin adına ne mutlu sana uzun bir ömür ve birlikteliğiniz olur umarım. bugün benimde atamam gerçekleşti bndee artık memurum
Sana da tebrikler dost ne guzel haberler veriyorsunuz masallahsevindim knka senin adına ne mutlu sana uzun bir ömür ve birlikteliğiniz olur umarım. bugün benimde atamam gerçekleşti bndee artık memurum
Allah razı olsun bugün aldik haberi hastaneye gittik atlattık dedi doktor elini öptümDostum çok gecmis olsun Allah gostermesin bir daha her seyden daha guzel haber bu
Bir omur mutlu olun insallah sagliklaAllah razı olsun bugün aldik haberi hastaneye gittik atlattık dedi doktor elini öptüm