Bakın beyler siz siz olun
@BySwigger denen karakteri zayıf adama bişey kaptırmayın, herhangi bir alışverişe girmeyin yoksa dizide enayi yerine koyar. Çünki bunu huy edinmiş bir zavallıdır. Dün akşam bana betkolıkte 3k bonus Kazancı var onu çekmem için 3k lazım. 1x çevirip kar zarar bakmadan çekim yapıp 3k mi geri atacam dedi. Bende insanlık yaptım işini görsün diye verdim. Aradan 3 saat geçti ne yaptın dedim cevap vermedi. Ta ki gece yarısı, uyuya kaldığını paranın battığını ama bonus kazancını çekim talebi verdiğini gelince bana atacağını söyledi. Bende can sağlığı olsun sıkma canını sen bana 3k değil 1.5 k at kalan 1.5 ile şansını dene dedim. Tamam dedi İban istedi attım. Tabi yalan o saate kadar çekimi yapmış parayı ezmişti belli yani. Sabah oldu saat 9 da çekim geldi işteyim Elim boşalsın atacam dedi. Saat 12 oldu buna yazdım cevap yok saat 2 oldu bana paranın lazım olduğunu kullandığını söyledi. Ulan mesele para değil ama madem böyle bir rezillik yapacaksın ben zaten 1.5 k sını yine sana bırakmıştım. Lazım bana desen kalan 1.5 k yı da bırakırdım. Ama hiç hesaba almayıp saatlerce cevap vermeye tenezzül etmeyip ondan sonra gelip bana lazımdı demek hırsızlıktır. Karşındaki insanı aptal yerine koymaktır. Şimdiye kadar da yazdığıma cevap vermedi. Taki seni forumda ifşalamak artık İzzet nefis meselesi oldu diyince cevap verdi. Bakın siz siz olun aptal yerine konmak istemiyorsanız bu karakter yoksunu ile herhangi bir alışverişe girmeyin