Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Canow1/ Kasa 2 Hedef 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,952
3,401
113
Meksika hermosillo maçıda 175.5 üst olabilir bu çeyrek kalan sürede 4 daha atarlarsa son çeyrek 45 gerekiyor bu meksikalılards atıyor

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,952
3,401
113
Acele etmiyelim diyorum 2.3 tane Çin liginden maç düşsün canlıya oynayalım maç yok çünkü acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum çünkü çok lazım bunu 10 yapmam lazım
Mantıklı kardo 1-2 saat bekleyebilirsin bültende çeşitliliğin olur

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,952
3,401
113
Şu an pro maçlar var onlara girmek istemiyorum Meksika ligi'ndeki maç da uçmuş alt alsam üst olur üst alsam alt olur biliyorum acele etmeyeceğim bir iki saate bir iki tane maç düşsün hallederiz
Tamamdır kolay gelsin kral takipteyiz

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
1,461
113
Şu an pro maçlar var onlara girmek istemiyorum Meksika ligi'ndeki maç da uçmuş alt alsam üst olur üst alsam alt olur biliyorum acele etmeyeceğim bir iki saate bir iki tane maç düşsün hallederiz
Dost sana maç verim mi

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
1,461
113
Dost güven oranim %90 buz hokeyi maçı var 3HL
First Flyers
City Devils

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...