Aynen tahir'im bugün almamız lazımGeçen den bu hukukumuz vardı demi hagxhx
Bekliyoruz dostEv atar oynayacaktım 5 k atacaktım çok şey yapacaktım yapmadım ama olsun mesai daha yeni bitti servise bineyim ikinci adımı atarım dostlar
Servis bahsi şikişiki babaEv atar oynayacaktım 5 k atacaktım çok şey yapacaktım yapmadım ama olsun mesai daha yeni bitti servise bineyim ikinci adımı atarım dostlar
😂😂Diagne attı şampiyonluk geldi
İyi istirahatler dost bol şansEv atar oynayacaktım 5 k atacaktım çok şey yapacaktım yapmadım ama olsun mesai daha yeni bitti servise bineyim ikinci adımı atarım dostlar
Aynen ya sabah 6'dan beri ayaktayım Amed gol yiyince hemen hesaba para attım kararsız kaldım 5 atacaktım ev atacaktımServis bahsi şikişiki baba
Tmm kralEv atar oynayacaktım 5 k atacaktım çok şey yapacaktım yapmadım ama olsun mesai daha yeni bitti servise bineyim ikinci adımı atarım dostlar
Olsun garanti oldu boşverAynen ya sabah 6'dan beri ayaktayım Amed gol yiyince hemen hesaba para attım kararsız kaldım 5 atacaktım ev atacaktım
Sağlık olsunAynen ya sabah 6'dan beri ayaktayım Amed gol yiyince hemen hesaba para attım kararsız kaldım 5 atacaktım ev atacaktım
Aynen öyle bugün bir şeyler yapmamız lazım 2-3 gündür çok kaybettimOlsun garanti oldu boşver
Bol şanslarEv atar oynayacaktım 5 k atacaktım çok şey yapacaktım yapmadım ama olsun mesai daha yeni bitti servise bineyim ikinci adımı atarım dostlar
Saat ilerliyo maç kalmayacak yalnızAynen öyle bugün bir şeyler yapmamız lazım 2-3 gündür çok kaybettim
Vur kırbacı kardeşimAynen öyle bugün bir şeyler yapmamız lazım 2-3 gündür çok kaybettim
O zaman evine git bı dinlen kendine gell,,sonrası sonraAynen öyle bugün bir şeyler yapmamız lazım 2-3 gündür çok kaybettim
Tebrikler son dk yapıştırdi amed
,,,,,O zaman evine git bı dinlen kendine gell,,sonrası sonra
Zaten heepp aceleden yaşıyoruz kayıpları,,
Evet daha sik reis;;;;;;;;;;;
Bu nasıl
Daha şık dimi,,,,,,,,